اختتامیه پانزدهمین جایزه کتاب سال شهید حبیب غنی‌پور

بابایی: نوشتن زندگی‌نامه شهدا سخت است/ نقی‌زاده: سلحشور تربیت‌شده مسجد جوادالائمه است

کدخبر: 2016559

اختتامیه پانزدهمین جایزه کتاب سال شهید حبیب غنی پور امشب با حضور گلعلی بابایی نویسنده و اصغر نقی‌زاده بازیگر در مسجد جواد الائمه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «نسیم»، اختتامیه پانزدهمین جایزه کتاب سال شهید حبیب غنی پور امشب در مسجد جواد الائمه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، گلعلی بابایی، نویسنده با یادی از شهید همت، حجت الاسلام مطلبی، فرج الله سلحشور و امیرحسین فردی گفت: باید تبریک گفت به محمد ناصری و دوستانش که یاد حبیب را همچنان زنده نگه داشته اند.

وی با اشاره به کتابی که برای شهید حبیب غنی پور نوشته است اشاره کرد و گفت: این کار باعث شد تا نگاهی داشته باشم به فعالیت های مسجد جوتد الائمه.

بابایی به مستندنگاری جنگ اشاره کرد و گفت: مستندنگاری بسیار مهم است و نمی شود آن را جدی نگرفت.

وی تاکید کرد: برای نوشتن در خصوص حبیب باید یک نقشه راه برای خودم می نوشتم، تاریخ تولد حبیب، بزرگ شدنش در ١٣ متری حاجیان، وارد شدن در مسجد جواد الائمه، تشکیل شورای نویسندگان مسجد و ... از جمله مواردی بود که برای این زندگی نامه تهیه کردم.

بابایی گفت: نوشتن در خصوص زندگی نامه شهدا کاری سخت و دشوار است، چون باید به خیلی از مسائل دقت شود.

اصغر نقی‌زاده بازیگر نیز در مراسم اختتامیه کتاب سال شهید غنی پور گفت: من در حوزه هنری، به کلاس های فرج الله سلحشور می رفتم، ایشان اعتقاد داشت که باید کارهای قرآنی بسازد.

وی افزود: یادم هست که آن موقع می گفت، باید فیلمی ساخت که همه خاورمیانه آن را ببینند، شیوه کار بازیگریش تئاتری بود.

این بازیگر ادامه داد: با حسی قوی در فیلم هایش بازی می کرد، حضرت یوسف را ساخت، و به آرزوهایش رسید، وقتی پلان های سریال را شرح می داد دقیقا انگار دارد بازی می کند، من فکر نمی کردم این سریال انقدر همه گیر شود.

نقی زاده تاکید کرد: ریه اش خیلی اذیتش می کرد، اما باز هم می خواست اگر حالش رو به راه شود، حضرت موسی را بسازد، سلحشور تربیت شده این مسجد و شاگرد حاج آقا مطلبی بود.

ارسال نظر: