نمی از دریای وجود حضرت رسول (ص) در «پویش پیامبر»

کدخبر: 2378013
خبرنگار:

کتاب «پویش پیامبر» نوشته سید مجتبی حسینی توسط انتشارات کتاب نیستان منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «پویش پیامبر» نوشته سید مجتبی حسینی به تازگی توسط انتشارات کتاب نیستان منتشر و روانه بازار نشر شده است.

سید مجتبی حسینی دارای تحصیلات حوزوی در سطح اجتهاد و نیز دارای مدرک تحصیلی در حوزه معماری و فلسفه علم است. وی در سال‌های اخیر بیشترین حوزه فعالیت مطالعاتی خود را در تفسیر و عقاید متمرکز کرده و بیش از سی اثر نیز در این زمینه تدوین و منتشر کرده است.

«پویش پیامبر» در قالب مجموعه‌ای از سخنرانی‌های حسینی درباره شخصیت و وجود پیامبر اکرم (ص) در هفت فصل تدوین شده و به ترتیب موضوعات معرفت و محبت، خلقت تا بعثت، بعثت تا رحلت، معراج، وحی و تجربه نبوی و خاتمیت، سلوک فردی و سلوک اجتماعی در شخصیت ایشان را مورد واکاوی قرار می‌دهد.

این مجموعه سخنرانی به صورت طبقه‌بندی شده و با استنادهای متعدد از منابع روایی و با ایراد برهان و دلایل منطقی و در عین حال همه فهم به سراغ موضوع مورد توجه خود رفته است و سعی کرده شخصیت عظیم الشان پیامبر اکرم (ص) را در این هفت فصل مورد توجه قرار دهد.

حسینی در بخشی از این اثر هدف از نگارش آن را ایجاد معرفت و شناخت هر چند اندک درباره شخصیت پیامبر اکرم (ص) اعلام و بیان می‌کند که اگر صرف نظر از مباحث کلامی و نظری صرف، در جامعه اسلامی تنها خوبی‌های پیامبر اکرم (ص) را شناخته و به دیگران نیز بشناسانیم، نوعی جذبه عمومی نسبت به شخصیت ایشان ایجاد و بسیاری از افراد با شناخت این شخصیت و رفتار و اخلاق او مسلمان می‌شوند و حتی اگر هم مسلمان نشوند، در مقابل این شخصیت سر تعظیم و احترام فرو خواهند آورد.

حسینی در صحت این اظهارنظر بر این مدعی نیز دست می‌گذارد که در صدر اسلام هم بیش از اینکه مردم با سلاح پیامبر یا با مباحث نظری پیچیده پیامبر (ص)، جذب ایشان شوند با جذبه شخصی پیامبر به ایشان و اندیشه‌اش گرایش پیدا می‌کردند تا جایی که پیامبر حتی با سکوت خود نیز مردم را به سوی خود جذب می‌کرد و نیروی جاذب او ریشه در درون الهی و مأموریت الهی‌اش داشت.

متن این کتاب همانند سخنرانی‌های او ساده و شیوا و در عین حال بسیار گرم و گیرا و با ادبیاتی که مخاطب را به تأمل و تدقیق فرو می‌برد تنظیم شده است و با توجه به دقت نظر راوی در ایراد سخنرانی‌ها، سعی شده تا با برهم نزدن ترتیب و شکل ایراد این سخنرانی‌ها، تا حد امکان قدرت تأثیرگذاری مکتوب آن نیز مانند نسخه صوتی آن تأثیر گذار باشد.

 

ارسال نظر: