مهدی قزلی در برنامه "شابک":
آرزو میکنم همه لااقل روزی یک آیه قرآن را با تدبر بخوانند
پخش کردن کتاب در روستاها و مناطق محروم از فعالیت های کتابی مورد علاقه من است و آرزو می کنم همه هر روز حتی یک آیه قرآن با نگاه تدبر بخوانند.
به گزارش « نسیم آنلاین »، مهدی قزلی نویسنده، مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی و دبیر جشنواره های ادبی در "برنامه شابک" در خصوص سفرنامه نویسی گفت: سفر برای نوشتن نیاز به تمرکز کافی برای خوب دیدن و جمع آوری مطالب دارد. تجربه زیستی متفاوت باعث خواهد شد که حرف و نگاهی که نویسنده در کتاب خود می زند روی ابرها گفته نشده باشد و عینی و واقعی باشد.
وی ادامه داد: نویسنده مسائل مردم را می نویسد در عین حال که نگاه منحصر بفرد خود را دارد. مردم در کلام نویسنده بسیار موثر هستند و نویسنده را به بهترین شیوه بیان نگاه خاص خود هدایت می کنند.
قزلی افزود: سفرنامه اینگونه نیست یک بار توسط یک نویسنده انجام شود و دیگر تمام شود بلکه هر نویسنده ای را اگر به مکان مشخصی بفرستید هنگامی که برگردند با خود محصول متفاوتی می آورند.
نویسنده کتاب«جای پای جلال» با اشاره به شیوه نویسندگی جلال آل احمد عنوان کرد: جلال آل احمد به معنای دقیق کلمه نویسنده روشنفکر است. جلال از هر قالبی چه مقاله چه سفرنامه و چه داستان برای گفتن حرف خویش استفاده کرده و مقصد او تنها بیان حرف و اندیشه خود بوده نه قلم زدن در یک قالب خاص.
وی ادامه داد: اگر جلال را از منظر نویسنده ببینیم فهم تغییر و تحولات نگاه او آسان می شود اما اگر از منظر قالب های نوشتاری به او بنگریم درک درستی پیدا نخواهیم کرد. جلال مسائل جامعه را به خوبی درک می کرد، در طرح آن ها شجاع بود و آزادگی بیان داشت.
قزلی در پایان در اراتباط با آروزی کتابی خود گفت: پخش کردن کتاب در روستاها و مناطق محروم از فعالیت های کتابی مورد علاقه من است و آرزو می کنم همه هر روز حتی یک آیه قرآن با نگاه تدبر بخوانند.
گفتنی است معرفی و متن خوانی کتاب «آن مرد با باران می آید» نوشته وجیهه سامانی بخش دیگری از برنامه شابک بود.