تل آویو خود را برای یک سونامی سیاسی اقتصادی آماده می‌کند

کدخبر: 2353114

مسئولان سابق رژیم صهیونیستی و کارشناسان این رژیم نسبت به پیامدهای خطرناک الحاق بخش هایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی هشدار دادند.

کارشناسان و مسئولان سابق رژیم صهیونیستی در گفتگو با این سایت تاکید دارند که الحاق بخش های گسترده‌ای از کرانه باختری و دره اردن به اراضی اشغالی پیامدهای بسیار خطرناک تری برای این رژیم در سایه مخالفت اکثر کشورهای اروپایی با آن دارد.

این کارشناسان و مسئولان سابق رژیم صهیونیستی تاکید کردند که این رژیم خود را برای سونامی اقتصادی سیاسی علیه تل‌آویو در سایه توافق اخیر لیکود و ائتلاف آبی-سفید آماده می کند.

آنها تاکید کردند که رژیم صهیونیستی با اتخاذ این اقدام با موجی از واکنش ها و محکومیت ها و نشست های فوری شورای امنیت و اتحادیه عرب و چه‌بسا تهدیدهای نامشخص روبه رو خواهد شد به طوری که به عنوان مثال اتحادیه اروپا ممکن است تحریم هایی علیه اسرائیل اتخاذ کرده و برخی توافق های دوجانبه و همکاری های مشترک را متوقف کرده و برخی از کشورها سفرای خود را فراخوانده و یا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

این مسئولان از جمله نمرود گورین رئیس پژوهشکده سیاست خارجی رژیم صهیونیستی، ایگال بالمور، سخنگوی سابق وزارت خارجه این رژیم، مایا تسیون صدقیا، مدیر اداره خط مشی روابط میان اسرائیل و اروپا و هم چنین ابرایم هالیوی رئیس سابق سرویس جاسوسی موساد و همچنین دن شاپیرو سفیر سابق آمریکا در اراضی اشغالی همگی نسبت به مخاطرات این اقدام هشدار دادند.

«خبرگزاری مهر»

ارسال نظر: