سارا جلوداریان: صفارزاده از سوی دانشگاه الازهر مصر به عنوان خادم القرآن انتخاب شده بود
این شاعر درباره شخصیت طاهره صفارزاده گفت: آنچه را که در خصوص طاهره صفارزاده می توانم بگویم این است که ایشان یک بانوی فرهیخته، پیشرو، شاخص و یک بانوی مثال زدنی در حوزه ادبیات انقلاب است
به گزارش «نسیم»، سارا جلوداریان در خصوص شخصیت علمی و ادبی طاهره صفارزاده گفت: در خصوص بزرگان سخن گفتن بسیار مشکل است. خصوصا بزرگانی چون طاهره صفارزاده که در حیطه علمی و فرهنگی نام آوربوده اند و برای من، سخن گفتن در خصوص این بزرگوار بسیار مشکل است.
وی با اشاره به این که طاهره صفارزاده بانوی شاخصی در عرصه ادبیات انقلاب اسلامی ما بوده است، افزود: متاسفانه من افتخار این را نداشتم که در محضر ایشان باشم و از علم و دانش ایشان بهره مند شوم ولی آنچه از ایشان به من رسیده است توانمندی و سابقه ادبی ، علمی این بزرگوار است است که به عنوان یک بانوی فرهیخته، شاخص، پیشرو و مثال زدنی در ادبیات ما و انقلاب اسلامی نام آور بوده اند.
این شاعر جوان کشورمان با اشاره به اینکه روح هر هنرمندی در بوته امتحانات الهی قرار می گیرد و در فراز و نشیب های زندگی صیقل می یابد ادامه داد: طاهره صفار زاده نیز از این قاعده مثتثنی نبوده اند و ایشان دوران کودکی بسیار سختی را گذارنده بودند ولی آنچه را که بدست آورده بودند ماحصل تلاش، اراده، ایمان و ثبات قدم شان بوده است.
وی در ادامه با اشاره به این که طاهره صفارزاده یکی از شخصیت های علمی- ادبی بوده اند که از سوی دانشگاه الأزهر مصر به عنوان خادم القران انتخاب شدند، ادامه داد: دانشگاه های ایران در آن زمان متاسفانه به چنین بانویی که در حوزه ادبیات شاخص بودند توجهی نکردند و ما دیدیم زمانی که قرآن کریم را به زبان انگلیسی ترجمه کردند از سوی دانشگاه الأزهر مصر لقب خادم القران را گرفتند و آن را هبه ای از سوی خداوند در برابر تمام مشکلات زندگی اش دانست.
وی در ادامه با انتقاد از این که جامعه ادبی ما جامعه ای مرد سالار بوده است، افزود: متاسفانه ما زمانی که بزرگانی چون طاهره صفارزاده و پروین اعتصامی از شاعران زن ایرانی را از دست می دهیم این کنگره ها و بزرگداشت ها را برگزار می کنیم و باید به این بزرگان علمی و ادبی در زمان حیاتشان توجه شود.
این شاعر جوان کشورمان با اشاره به این که اشعار صفارزاده اشعاری فرا زمینی بوده و نگاهی کمال گرا در آن دیده می شود، ادامه داد: شعرهای صفارزاده، شعرهایی فرا زمینی بوده و حتی شعر هایی که در اوایل می سروده اند با نگاهی معنوی بوده است . مطمئنا کسی که شخصیت علمی اش به تناسب زمان شکل می گیرد قطعا بعد هنری وجودش در اثر گذر زمان کامل تر وبه حالت پلکانی طی می شود و کتاب «دیدار با صبح» ایشان یک کار متعالی بحساب می آید.
لازم به ذکر است، دومین جایزه ادبی - علمی طاهره صفارزاده با معرفی برگزیدگان روز یکشنبه چهارم آبان ماه در حوزه هنری برگزار خواهد شد.