کیت ۵۵ دقیقهای تشخیص کرونا تولید شد
کیت مولکولی محصول دانشگاه امیرکبیر است که توسط یک شرکت دانش بنیان این دانشگاه طراحی و تولید شده، این کیت در ۵۵ دقیقه قادر است بیماری کرونا را تشخیص دهد.
محصولات شرکتهای دانش بنیان در حوزه مقابله با کرونا به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس جمهور رونمایی شد که در این مراسم ۲۸ محصول دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز معرفی شدند.
دکتر حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم گفت: محصولات شرکتهای دانش بنیان این دانشگاه مرتبط با مسائل و نیازمندیهای کشور اعم از مردم، بیمارستانها، پزشکان و پرستاران است.
وی عنوان کرد: شرکتهای دانش بنیان این دانشگاه محصولات زیادی در خصوص مقابله با بیماری کرونا تولید میکنند که این محصولات از فناوریهای جدیدی برخوردار بوده و بسیار کاربردی هستند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: در دوران شیوع بیماری کرونا برخی از شرکتهای دانش بنیان این دانشگاه اقدام به تولید انواع محصولات ضد عفونی کننده سطوح و دست کردهاند که محصولات این شرکتها با پایه نانو سیلور است و در آن از الکل استفاده نشده است.
حسینی تودشکی گفت: تولید ماسک سوپاپ داربا فیلتر نانو یک شرکت دانش بنیان این دانشگاه در شرایط شیوع بیماری کرونا به ۳۰ برابر افزایش یافته و این شرکت به صورت روزانه حدود ۳۰ هزار ماسک تولید میکند.
وی ادامه داد: همچنین شرکتهای دانش بنیان این دانشگاه به صورت ماهیانه ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار لیتر محلول ضد عفونی کننده سطح تولید میکنند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: یک شرکت دانش بنیان این دانشگاه دستگاه اندازه گیری اکسیژن خون و ضربان قلب را تولید کرده که این دستگاه در شناسایی بیماران کرونایی بسیار مؤثر است.
حسینی تودشکی افزود: همچنین توسط یکی از شرکتهای دانش بنیان این دانشگاه دستگاه استریل سازی هوای آی سی یو و بخشهای بیماران کرونایی تولید شده است که این دستگاه در عدم ابتلاء پرستاران و پزشکان به بیماری کرونا بسیار مؤثر است.
وی خاطرنشان کرد: کیت مولکولی محصول دیگری است که توسط یک شرکت دانش بنیان این دانشگاه طراحی و تولید شده است که این کیت طی ۵۵ دقیقه قادر است بیماری کرونا را تشخیص دهد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در دوران شیوع بیماری کرونا برخی از شرکتهای دانش بنیان این دانشگاه نیز در حوزه برگزاری وبینارها فعال بودهاند که از این وبینارها استقبال خوبی شده به نحوی که تعداد این جلسات از رشد ۵ برابری برخوردار شده است.
در این مراسم از محصولات شرکتهای دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر شامل اسپری و فوم ضدعفونی کننده، تب سنج سبک GSN-FEV، اسپری ضدعفونی کننده دست و سطح، ماسک سوپاپدار و فیلتر نانو، محلول ضدعفونی کننده مالتی اکسیدانت سوریلت، پالس اکسمیتر انگشتی POMED۱۹، دستگاه ازن جنراتور هوا و آب، کیت تشخیص کرونا به شیوه Realtime PCR، دستگاه ضدعفونی کننده سطوح، دستگاه تصفیه هوا، شیلد پزشکی و تب سنج لیزری مادون قرمز رونمایی شد.
همچنین در این مراسم از اپلیکیشنهای پایش بیمار، اپلیکیشن خدمت و وکیل، موکل، پایش هوشمند از راه دور موتورخانه، آموزش مجازی، گپ و گفت وبیناری کرونایی، سرویس آنلاین روانشناسی، برنامه خدمات پزشکی پاراکلینیکی، برنامه افزایش آگاهی عمومی، آموزش آنلاین زبانهای خارجی، برنامه مشاوره بیمار و پزشک، آموزش انگلیسی به کودکان، اپلیکیشن دستیار پزشک، برنامه حمل و نقل بینالمللی، برنامه انجام امور اداری و شخصی (نیابتی)، خدمات پزشکی در محل و برگزاری وبینارها نیز رونمایی شد.
«خبرگزاری فارس»