آیتالله اعرافی: المصطفی آماده همکاری با الازهر درحل مشکلات جهان اسلام است
رئیس جامعهالمصطفیالعالمیه با تاکید بر جایگاه ویژه دانشگاه الازهر در جهان اسلام گفت: آمادهایم تا با تبادل تجارب و همکاری با آنها در راستای گشودن راههای جدید برای حل همه مشکلات گام برداریم
به گزارش «نسیم»، شیخ احمد کریمه استاد دانشگاه الازهر مصر با حضور در سازمان مرکزی جامعةالمصطفی، با آیت الله اعرافی رئیس المصطفی دیدار و گفت و گو کرد.
آیت الله علیرضا اعرافی در این دیدار ضمن خوش آمدگویی به شیخ احمد کریمه، اظهار امیدواری کرد این دیدار نقطه عطفی در راستای افزایش همکاریهای مشترک میان جامعة المصطفی و دانشگاه الازهر باشد.
وی در ادامه قم را یکی از مهمترین شهرهای علمی در سراسر جهان اسلام دانست و ابراز داشت: جامعة المصطفی، حدود چهل هزار دانش آموخته از 100 ملیت مختلف دارد و هم اکنون 30 هزار طلبه در شعبههای داخلی و خارجی المصطفی مشغول به تحصیل هستند.
رئیس جامعةالمصطفی با اشاره به ارائه رشتههای آموزشی المصطفی در شاخههای فقه، قرآن و حدیث، علوم فلسفی، ادیان و مذاهب، علوم انسانی و زبان و فرهنگها خاطرنشان کرد: جامعة المصطفی و حوزه علمیه قم همواره مسئله تقریب میان مذاهب اسلامی و احیای تمدن اسلامی را به عنوان یک اصل اساسی مد نظر قرار داده اند. ما معتقدیم مشترکات میان مذاهب اسلامی، در همه بخشها بسیار بیشتر از اختلافات است و حل مشکلات و مسائل جهان اسلام باید توسط علما انجام شود.
آیت الله اعرافی با تاکید بر جایگاه ویژه دانشگاه الازهر در جهان اسلام یادآور شد: جامعةالمصطفی آماده است تا با تبادل تجارب و همکاری با دانشگاه الازهر در راستای گشودن راههای جدید برای حل همه مشکلات در جهان اسلام گام بردارد.
در این دیدار شیخ احمد کریمه ضمن ابراز خرسندی از حضور در جامعةالمصطفی و دیدار با آیت الله اعرافی ابراز کرد: در دانشگاه الازهر که متبرک به نام حضرت زهراء(س) است، بیش از یک میلیون طلبه از مذاهب مختلف اسلامی، در رشته شریعت اسلامی مشغول به تحصیل هستند.
وی ضمن تشریح نظام آموزشی دانشگاه الازهر یادآور شد: دانشگاه الازهر احترام ویژهای برای تمام مذاهب اسلامی قائل است و فعالیت زیادی در راستای تقریب میان مذاهب اسلامی در این دانشگاه صورت گرفته است.
استاد دانشگاه الازهر ضمن انتقاد شدید از تندروی برخی گروههای منتسب به اسلام خواستار همکاری مشترک میان المصطفی و دانشگاه الازهر در راستای تقویت اتحاد میان امت اسلام شد.