در واکنش "منوچهر محمدی" به سخنان جنجالی "محمدرضا عباسیان" عنوان شد:
محمدرضا عباسیان و جواد شمقدری نسبت به فیلم های من بغض دارند
منوچهر محمدی امروز در واکنش به این صحبت ها عباسیان و جواد شمقدری را به بغض داشتن نسیت به فیلم هایش متهم کرد.
به گزارش « نسیم آنلاین »، عباسیان در برنامه این هفته «کات» در صحبت هایی محمدی را متهم کرده بود در جشنواره سی و یکم فیلم فجر او را به عنوان دبیر جشنواره برای اعلام نشدن دو فیلم به عنوان برگزیدگان سیمرغ مردمی جشنواره تهدید کرده بود.
عباسیان در بخشی از صحبت هایش گفت: «در آن شرایط استرس هایی که آقای منوچهر محمدی به من وارد می کرد و تهدیدایی که می کرد همچنان برایم سوال است. که چرا یک تهیه کننده شاخص و حرفه ای که فیلمهایی بسیار شاخصی برای سینمای ایران ساخته، باید اینقدر برایش ناراحت کننده باشد که جایزه مشترک را با فیلمساز با ارزشی مثل خانم درخشنده بگیرد.»
منوچهر محمدی امروز در واکنش به این صحبت ها عباسیان و جواد شمقدری را به بغض داشتن نسیت به فیلم هایش متهم کرد و نوشت: جناب آقای عباسیان دبیر اسبق جشنواره فجر، اخیراً در مصاحبه ای با عنوان ناگفته های سینمای ایران، بدون هیچ ربط منطقی با سایر مطالبشان، تحت عنوان تهدید منوچهر محمدی برای گرفتن جایزه، به زعم خودشان دست به افشاگری زده است که اصل ماجرا از این قرار است، در سال ۱۳۹۰ که فیلم بوسیدن روی ماه در جشنواره فجر بود، و آن سال مسئولیت آرای مردمی به عهده جشنواره فجر بود نه خانه سینما، چند ساعت قبل از برگزاری مراسم اختتامیه آقای سیمون سیمونیان که مسئولیت این امور را در جشنواره داشت تماس گرفت و گفت: در نتایج شمارش آرائ مردمی فیلم بوسیدن روی ماه با سه صدم درصد تفاوت با فیلم برف روی کاجها فیلم دوم آرای مردمی شده است و آقای خزاعی دبیر جشنواره گفته اند با محمدی تماس بگیرید که اگر ما دو فیلم را بعنوان ارای مردمی اعلام کنیم شما برای گرفتن جایزه می آیید؟ به ایشان عرض کردم: که قاعده، معمولاً اعلام یک فیلم است و بهتر است این قاعده تغییر نکند. ایشان فرمودند: بدلیل مضمون ارزشمند فیلم بوسیدن روی ماه دبیر جشنواره چنین تصمیمی گرفته است، اما آقای خزاعی گفته اند بعداز ظهر، آقای شمقدری معاون سینمایی می آیند و از ایشان هم کسب نظر می کنیم.
دو ساعت به مراسم مانده آقای سیمونیان تماس گرفتند و گفتند: آقای شمقدری بشدت با این تصمیم مخالفت کرده اند. که خب دلیل ان روشن بود. ایشان از اساس با امثال بنده مشکل داشت و از ابراز هیچ کاری هم برای مخالفت دریغ نمی کرد. من هم تشکر کردم و با رجوع به اخبار آنروزها می شود دید که، نه از این موضوع حرف زدم و نه اعتراض کردم.
سال ۱۳۹۱ یعنی سال بعد که حوض نقاشی با فاصله معنا داری از فیلم سرکار خانم درخشنده، در آرای مردمی جلوتر بود، بعضی از عوامل فیلم هیس … را تحریک کردند که در مورد نتایج آراء مردمی فضا سازی رسانه ای کنند و بحث دستکاری آراء را مطرح نمایند، روشن بود سرمنشاء این بازی جدید کجاست. چرا که آقای عباسیان و روابط عمومی جشنواره در این باب سکوت اختیار کردند. عجیب این بود که آن سال هم که دبیری جشنواره با آقای عباسیان بود شمارش و کنترل آراء، تماماً در دست مدیریت جشنواره فجر بود و نه خانه سینما، و نه هیچ نهاد دیگری نقشی در شمارش ونظارت بر آراء داشت.
من فقط صرفا یک تلفن به آقای عباسیان داشتم و اعتراض من این بود که ایجاد این شبهات، شان جایزه مردمی فجر را پایین می آورد، شما بخاطر حفظ حرمت جشنواره خودتان هم که شده واکنشی داشته باشید.
این گذشت تا روز اختتامیه که کماکان با پنج صدم درصد فیلم حوض نقاشی اول بود، معلوم شد که آقای شمقدری که سال قبل فقط یک فیلم را بعنوان برنده آرای مردمی اجازه داده بود، در سال بعد صرفا برای لوث کردن جایزه حوض نقاشی، قرار شد دو جایزه داده شود. من به آقای سیمونیان گفتم که این چه جشنواره ای است که بر اساس بغض با ادمها هر سال مقرارتش را عوض میکند. من برای تمام این حرفها آقای سیمون سیمونیان را شاهد می آورم که از بسیاری از ما مسلمانها و از جمله آقای عباسیان راستگو تر است. شما آقای عباسیان برای این حرفهای کذب شاهدتان را بیاورید.
جناب عباسیان چه کسی این حرفها را از قول بنده به شما زده است که من جشنواره را روی سر شما خراب می کنم ان هم در شب اختتانیه ، که همه چیز تمام شده، و دارها برچیده، خونها شسته اند.
آقای عباسیان به عنوان دبیر به یاد دارید که هئیت داورانتان از باب همان بغض که گفتم تهیه کننده و کارگردان و فیلمنامه نویس حوض نقاشی را از حیطه داوری کردن کنار گذاشتید. و گفته شد حوض نقاشی فیلم غیر علمی است و به فاصله چند ماه بعد، یونسکو به عنوان عالی ترین نهاد علمی جهان جایزه بهترین فیلم را به حوض نقاشی داد.
جناب عباسیان شما خوابهای طولانی برای مدیریت در سینما دیده بودی که همگی نقش بر اب شد. با رفتن اقای احمدی نژاد و شمقدری، شما هم از مسئولیت پر مواهب جشنواره کنار گذاشته شدی. ولی برادر عزیز شما ازاین همه ناگفته ها که می دانم داری، چطور شده این وسط یاد این ماجرا بیفتی؟ راستش، خیلی حیرت نمی کنم.
آقای عباسیان با رفتار رئیس بزرگ شما در این کشور باب شده که برای دیده شدن بهتر است آدم مطرحی پیدا کنی و چندتا دروغ در باره او بگویی، اینجوری تیتر رسانه ها می شوی، شهرت بهر قیمتی آرزوی امثال شماست. در مصاحبه آخرتان شده اید مدافع اصغر فرهادی، جزو نامحرمان حلقه شمقدری، و مدیریت جشنواره فجر شده مزخرفترین کار دنیا. واقعا عجیب نیست؟
آقای عباسیان، شما در باره مسائل مالی خود با ارشاد، گفته اید که اگر کسی آبروی مسلمانی را بریزد حارب الله است. امیدوارم در خلوت خود مرور کنید که این دروغ بزرگ که به من نسبت داده اید کی و کجا بوده؟
برنامه سینمایی «کات» با هدف نقد مدیریت فرهنگی و سینمایی در سالهای گذشته یکشنبه ها از سایت آپارت پخش می شود.