احمدرضا درویش:

برای اکران فیلم رستاخیز امیدی به ارشاد ندارم

کدخبر: 2041939

کارگردان فیلم "رستاخیز" گفت: آرزوی من دیده شدن این فیلم توسط مردم است و از آنجا که صدای من به رئیس جمهور نمی‌رسد از آقای "چیت‌چیان" وزیر نیرو می‌خواهم که صدای من را به رئیس جمهور برساند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی « نسیم آنلاین »، دومین جشنواره گزارش یک نگرانی شب گذشته با حضور حمید چیت چیان وزیر نیرو، مجید رجبی معمار مدیرعامل خانه هنرمندان، سید جواد رضویان دبیر جشنواره، رضا کیانیان، داریوش فرهنگ، احمدرضا درویش و محمد حسین لطیفی در سالن حجاب کانوان پرورش فرکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.

سید جواد رضویان دبیر دومین جشنواره "گزارش یک نگرانی" در ابتدای این مراسم در سخنانی، گفت: از یک رکورد خیلی خوبی که در این جشنواره ثبت شد سخن می گویم. در قالب این جشنواره 10 هزار عنوان اثر هنری به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

وی تصریح کرد: از این 10 هزار عنوان 100 عکس و 30 فیلم برگزیده شده است. امیدواریم با این اتفاقی که در این 2 سال پیاپی افتاده و در سال آینده یک اتفاق خوش آیند تر و یک عظم ملی تر پشت این ماجرا اتفاق خواهد افتاد تا وسیع تر و اثرگزارتر این مراسم را برگزار کنیم.

حمید چیت چیان وزیر نیرو که در این مراسم حضور پیدا کرده نیز در ادامه برنامه به روی صحنه آمد و در سخنانی، گفت: آب مسئله حیات انسان است. آب موضوع کار یک سازمان و یا یک وزارتخانه نیست. آب موضوع حیات و زندگی و بقاء تمدن یک ملت ازجمله ملت ایران است.

وی افزود: مسئله آب موضوعی است که سرنوشت همه ما را تحت تاثیر خود قرار می دهد. 40 سال قبل هر ایرانی بیش از 7 هزار و 500 متر مکعب در سال آب تجدید شونده داشت ولی الان کمتر از 1400 متر مکعب شده است.

وزیر نیور ادامه داد: دلایل آن هم کاهش بارندگی، افزایش درجه حرارت و در نتیجه تبخیر و افزایش جمعیت موجب شده که منابع آب کشور کاهش پیدا کند. بر این اساس میزان سرانه آبی که می تواند در اختیار هر ایرانی قرار بگیرد محدودتر شده است.

چیت چیان خاطرنشان کرد: سازمان ملل می گوید تمام کشورهایی که مردم انها کمتر 1500 مترکعب آب تجدیدپذیر در اختیار داشته باشند با بحران آب روبرو هستند. بر این اساس باید اینجا عرض کنم که ما حتی از مرحله بحران آب هم عبور کرده ایم.

در این بخش از برنامه آثار برگزیده بخش عکس معرفی شد که در بخش تقدیر ویژه هیات داوران لوح افتخار، تندیش جشنواره و مجموعه کامل لوازم کاهنده مصرف آب و مبلغ 10 میلیون ریال به ترتیب به آقایان "صابر قاضی"، "علیرضا دهقان" و "سید محسن سجادی" تعلق گرفت.

در بخش مسابقه عکس نیز هیات داوران 6 عکس را از 4 عکاس دارای ارزش های محتوایی و فنی یکسان دانست و بدون ترتیب لوح افتخار، تندیش جشنواره، مجموعه کامل لوازم کاهنده مصرف آب و مبلغ 15 میلیون ریال را به آقایان "عرفان سامان فر"، "سید صادق حسینی"، "رامین محمدی" و "هادی دهقان پور" تعلق گرفت.

البته در این بخش هیات داوران یک مجموعه عکس را از میان عکس های ارسالی انتخاب کردند و تندیس جشنواره و مجموعه کامل لوازم کاهنده مصرف آب و مبلغ 15 میلیون ریال به آقای "داوود ایزدپناه" تعلق گرفت.

در ادامه برنامه رضا کیانیان به دلیل فعالیت های گسترده در حوزه محیط ریست و آب مورد تقدیر قرار گرفت و سپس در سخنانی، گفت: خیلی خوشحالم که چنین جشنواره‌ای برگزار می‌شود و خیلی ناراحتم که وضعیت مصرف آب اینگونه است.

او خطاب به چیت چیان وزیر نیرو گفت: چرا باید در تهران برج‌هایی ساخته شود که در ساخت آن‌ها از آب آشامیدنی استفاده می‌شود؟

کیانیان ادامه داد: باید یک نهضت امر به معروف و نهی از منکر برای مصرف درست آب راه‌اندازی شود و به مردم بگوید آب را کم مصرف کنند در این میان نقش رسانه‌ها بسیار مهم است هرچند با وجود آنکه ما با بحران کمبود آب مواجه هستیم صداوسیما تبلیغ زیادی برای درست مصرف کردن آب انجام نمی‌دهد.

کمال تبریزی نیز برای ساخت فیلم طعم شیرین خیال و پاسداشت محیط زیست و آب تقدیر شد و سپس در سخنانی، گفت: از برگزارکنندگان بسیار سپاسگزارم اما من فکر نمی‌کنم که این جایزه به من تعلق داشته باشد و قدر من به اندازه چنین جایزه‌ای باشد.

وی افزود: فرهنگ‌سازی در حوزه محیط زیست و توجه به مصرف آب بسیار مهم است و امیدواریم برگزاری چنین جشنواره‌هایی باعث شود همه مردم به بحران پیش‌رو در بخش آب بیشتر توجه کنند و سعی کنیم آب را درست مصرف کنیم. زیرا بحران آب زندگی ما و نسل آینده را تهدید می‌کند.

این کارگردان تصریح کرد: من از اینکه در هر جایی به مسئله کمبود آب و مصرف درست آن توجه می‌شود خوشحال می‌شوم و امیدوارم همه ما با توجه به این مسئله هم‌زیستی خوبی کنار هم داشته باشیم.

در بخش دیگر این برنامه احمدرضا درویش کارگردان فیلم "رستاخیز" نیز به عنوان فیلم برگزیده شرکت آب و فاضلاب استان تهران و وزارت نیرو تقدیر شد.

احمدرضا درویش سپس در سخنانی گفت: آب در فرهنگ ما نماد مهمی است و اصلی ترین عنصر مهمی که در زندگی ما وجود دارد آب است. پیرامون فیلم رستاخیز هم باید بگویم که هرگاه ما از روز عاشورا یاد می‌کنیم یکی از مسائلی که به یاد ما می‌آید آب است.

وی افزود: آرزوی من دیده شدن این فیلم توسط مردم است و از آنجا که صدای من به رئیس جمهور نمی‌رسد از آقای چیت‌چیان وزیر نیرو می‌خواهم که صدای من را به رئیس جمهور برساند. زیرا وقتی صدای من به رئیس جمهور نرسد وای به حال افراد دیگری که می‌خواهند حرفشان را به رئیس جمهور بزنند.

این کارگردان سینما ادامه داد: از آقای روحانی می‌خواهم امکانی فراهم کنند که فیلم رستاخیز توسط مشتاقان آن دیده شود. البته هرچند همانطور که ساخته شدن این فیلم با مدد از اهل بیت و کمک عاشقان آن حضرت و مردمی که به امام حسین (ع) عشق می‌ورزند ساخته شد، امید من برای نمایش نیز به همین مردم و تدبیر آقای روحانی است و من امیدی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای نمایش این فیلم ندارم.

در بخش فیلم هیات داوران به صورت ویژه با اهدای لوح افتخار تندیس جشنواره، مجموعه کامل لوازم کاهنده مصرف آب و مبلغ 15 میلیون ریال از "فرهاد عباس‌نژاد" برای اثر "سبک زندگی"، "میلاد آذرم‌نیا" برای اثر "سراب"، "ایمان بدری‌رمضانی" برای اثر "راهاب" تقدیر کردند.

همچنین "عرفان فرخی" برای فیلم "لبخند آبی" مقام اول (25 میلیون ریال جایزه)، "علیرضا هنرمند" برای فیلم "اکسیر زندگی" (20 میلیون ریال جایزه) نفر دوم، "سید علی کمالی محمره" برای فیلم "روزی بهایش غیرقابل پرداخت می‌شود" (15 میلیون ریال جایزه) به عنوان نفر سوم معرفی شدند و هرکدام لوح افتخار، تندیس جشنواره و مجموعه کامل لوازم کاهنده مصرف آب را دریافت کردند.

همچنین در این برنامه از فدراسیون کشتی به خاطر حمایت همه جانبه از موضوع آب و استفاده از پتانسیل ملی‌پوشان آزاد و فرنگی در جهت الگوبخشی و فرهنگسازی مصرف بهینه آب تقدیر شد.

گفتنی است پیش از آغاز مراسم ضایفت افطار برگزار شد و نمایشگاه عکسهای جشنواره با حضور وزیر نیرو و هنرمندان افتتاح شد.

ارسال نظر: