حاشیه نگاری «نسیم آنلاین» از افتتاحیه جشنواره عمار
خطر مسمومیت مردم در جشنواره و گلایههای علیرضا افتخاری
افتتاحیه ششمین دوره جشنواره فیلم عمار در حالی شب گذشته برگزار شد، که برخلاف سنوات گذشته حامد زمانی، خواننده از غائبین اصلی مراسم بود و علیرضا افتخاری جایگزین، زمانی شده بود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی « نسیم آنلاین »، امسال برخلاف سال های گذشته که همیشه افتتاحیه جشنواره عمار در سینما فلسطین برگزار می شد، در سالن شهید بهنام محمدی خیابان حجاب برگزار شد آن هم راس ساعت اعلام شده از سوی روابط عمومی جشنواره.
از همان ابتدا می شد حدس زد مجری این دوره از افتتاحیه جشنواره چه کسی است، علی صدری نیا؛ مجری گری این دوره از جشنواره را بر عهده داشت و فضای جشنواره را با همان حالت طنزگونه «دکتر سلام» اداره کرد، فضایی طنزگونه که گاهی باعث سرازیر شدن اشک مادران شهید می شد.
صدری نیا از مادر شهیدان خالقی پور به عنوان اولین سخنران دعوت کرد تا برای حضار سراپا گوش جشنواره صحبت کند.
مادر شهیدان خالقیپور: جشنواره عمار به خاطر مردمی بودنش ماندگار خواهد شد
مادر شهیدان خالقی پور گفت: امید دارم عمار همانطور که از نامش مشخص است و جشنواره مردمی است، مردمی بماند .
وی ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی معمولا از آمهای مشخصی در جشنواره ها دعوت می شود، ولی عمار مهمان هایش مردم هستند، به گونه ای که عزیزترین مهمان ها سال گذشته ننه سکینه بود، مادری که برای رزمندگان نان می پخت و ننه عصمت که به گفته خودش 75 سال دارد و الان هم برای رزمندگان دستکش می بافد .
مادر شهیدان خالقی پور تصریح کرد: جشنواره عمار به خاطر مردمی بودنش حتما باقی می ماند .
وی گفت: در زمان امام علی عمار بود، زمان امام شهدا عمار امام بودند و الان هم همه مردم عمار مقام معظم رهبری هستند و ان شاءلله در زمان ظهور نیز همه مردم عمار امام خواهند بودند .
وی ادامه داد: عمار به سرعت در حال نتیجه دادن است و قطعا این جشنواره از مرزها عبور می کند و پرچم اسلام را از همه جهان به اهتزاز در می آورد .
مادر شهیدان خالقی پور افزود: تصور نکنیم که تنها یک عده باید کارهای جشنواره را انجام دهند بلکه همه ما باید از لحاظ فرهنگی و اقتصادی این جشنواره را یاری کنیم .
طالبزاده: عمار ویترین سینمای ایران را پر و فرهنگ سینماتک را در کشور گسترش داد
بعد از پایان صحبت های این مادر شهید، نادر طالب زاده به دعوت مجری برنامه روی سن رفت و گفت: عمار ویترین را در سینمای ایران پر کرد و عمار، فرهنگ فیلم دیدن یا همان سینماتک را به کل کشور وسعت داده است .
وی ادامه داد: ایران کشور روشنی است و از حیث روشنگری در سطح بالایی قرار دارد .
دبیر جشنواره فیلم عمار اظهار داشت: عقبه عمار آموزش است، آموزش ما در وهله اول در حوزه مستند بود و الان 5 گروه بسیار قوی در این حوزه داریم و بعد در حوزه داستانی آموزش دادیم به طوری که امسال چند اثر بلند داستانی داریم .
طالب زاده درباره دلیل نداشتن گیشه در سینمای ایران تصریح کرد: یک دلیلش این است که به سراغ موضوعات خوب نرفتیم، چرا که انتخاب موضوع خیلی مهم است و تصور می کنم حامیان انقلاب می توانند این مهم را محقق می کنند .
وی گفت: چشم دنیا به ماست و بحث اسلام در راس مسائل دنیا است، البته اسلام ناجی است و باید تلاش کنیم که لوکوموتیو انقلاب با رسانه پشتوانه شود که این یکی از رسالت های رسانه به ویژه عمار است .
بعد از صحبت های طالب زاده نوبت به تقدیر از برگزیدگان این دوره از جشنواره رسید؛ بخشی که یک اتفاق ویژه داشت. بعد از تقدیر از برگزیدگان بخش های مختلف جشنواره؛ از محمدباقر مفیدی کیا، کارگردان تیزر تبلیغاتی «دختر شینا» تقدیر و به وی جایزه ویژه جشنواره که همان جایزه «ننه عصمت» بود، اهدا شد.
مفیدیکیا: آرزوم این است که به خاطر هنرم در لیست ترور موساد قرار بگیرم
مفیدی کیا در سخنانی کوتاه قبل از دریافت جایزه اش گفت: تنها جشنواره ای که احساس می کنم آنجا در خانه خودمان هستیم همین جشنواره عمار است و دوستان و دست اندرکاران جشنواره واقعا خالصانه کار می کنند.
وی ادامه داد: سال اولی که با بچه های جشنواره عمار خدمت مقام معظم رهبری رفتیم وهمه بچه های جشنواره به جز دبیر اجرایی جشنواره آمده بودند و همان جا احساس کردم وقتی دبیر اجرایی حتی برای بچه ها اسپند دود کرد ولی به دیدار رهبری نیامد آن هم چون کارت برای آن صادر نشده بود، حتما جشنواره به جایگاه خوبی می رسد.
صدرینیا: مواظب باشید امشب در جشنواره دچار مسمویت غذایی نشوید!
بعد از صحبت های مفیدی کیا، نوبت به پذیرایی از مهمانان رسید؛ پذیرایی که با گفته «مواظب باشید مسموم نشوید»! از زبان مجری برنامه؛ باعث شد تا حاضرین با اشتیاق خاصی کیک و نوشیدنی در نظر گرفته شده برای پذیرایی رو بخورند.
بعد از آن کلیپی از گردان «کل الزهرا» بخش شد و بعد از آن هم اعضای این گردان یا به عبارت دیگر گردان زنان روستای خانوک که در دوران دفاع مقدس برای رزمندگان نان می پختند و سردار قاسم سلیمانی در توصیف فرمانده این گردان گفته بود بر روی سنگ مزار این فرمانده زن بنویسید، چریک پیر؛ روی سن رفتند تا از مفیدی کیا تقدیر کنند.
وی بعد از دریافت جایزه اش از سوی زنان این گردان هم گفت: کسی فکر نمی کرد که دانشمندان هستهای بهخاطر فن و دانششان در لیست ترور موساد قرار بگیرد ولی آرزوم این است که به خاطر هنرم در لیست ترور موساد قرار بگیرم.
به خواندن ترانه رسید و همه طبق روال همیشه این جشنواره منتظر بودند تا باز حامد زمانی رو روی سن ببینند، ولی این بار خبری از این خواننده جوان نبود و به جای آن علیرضا افتخاری روی سن آمد و ترانه خانوک را به خاطر «کل الزهرا» فرمانده این گردان خواند.
افتخاری: دوستان 30 سالهام مرا در خانههایشان راه ندادند
وی گفت: من دوره ای را پشت سر گذاشتم که در آن برهه حتی دوستان 30 ساله ام مرا به خانه هایشان راه نمی دادند، ولی هیچگاه با تمامی این مسائل دستم را جلوی کسی دراز نکردم.
این خواننده کشورمان درباره جایزه «ننه عصمت» اظهار داشت: قطعا ننه عصمت در بافت این دستکش ها خلوص داشته است که این دستکش ها تا این اندازه عزت دارند.
پخش کلیپی از «ننه عصمت» و شهدای مدافع حرم از دیگر بخش های برنامه افتتاحیه این دوره از جشنواره فیلم عمار بود.