«گیلدخت» بر قاب چهل میلیون چشم نشست
در نشست خبری سریال «گیلدخت» عنوان شد: آماری که سازمان صدا و سیما به ما میدهد به این معناست که این سریال حدود 35 تا 40 میلیون بیننده داشته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سریال «گیلدخت» به کارگردانی مجید اسماعیلی و تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی برگزار شد. تهیهکننده «گیلدخت» درباره پخش هفتگی این سریال گفت: «اولین بار از آقای جبلی که این مدل هفتگی را شنیدم نگرانی داشتم. خواهشم این بود که فقط یک بار و محصور به جمعهها نشود و خواستم دو نوبت باشد که پذیرفتند. بعد از «مختارنامه» و «یوسف پیامبر» سالها بود که از این مدل پخش سریال استفاده نمیشد اما نگرانی من بعد از چند هفته رفع شد. مردم سریال خوب را پیدا میکنند و میبینند. چه در تلویزیون باشد و چه در جریانهای رسانهای دیگر هم باشد میبینند.»
تهیهکننده سریال در این نشست تأکید کرد که پربینندهترین سریالهای نمایش خانگی میتواند چهار یا پنج میلیون مخاطب داشته باشد اما آماری که سازمان به ما میدهد به این معناست که همین سریال حدود 35 تا 40 میلیون بیننده داشته است. مجید آسودگان نویسنده سریال به انتقادات درباره «گیلدخت» اینگونه پاسخ داد: «خود من هم انتقاداتی به کار دارم با اینکه در پروژه حضور داشتم اما با آدمهای مختلفی آن را دیدم و نقدهایی هم دارم. درباره طولانی بودن قبول دارم برخی جاها ریتم افتاد اما این اتفاق در همه سریالهای طولانی کمی طبیعی است. برخی به من برمیگردد و برخی به مشکلات به اجرا برمیگشت. الان بعد از شصت قسمت که بخواهیم تحلیل کنیم گافهای بزرگی نبود. آمار 35 میلیون که آقای شفیعی داد خیلی زیاد است و به نظرم اتفاق خوبی است.»
مجید اسماعیلی کارگردان نیز گفت: «من قبول ندارم باگ های داستان خیلی بزرگ بود. ما 46 قسمت فیلمنامه داریم و در پخش به 60 قسمت تبدیل شد از طرفی به یک عیب تبدیل شد. واقعاً در بارندگی و سختیهای که داشتیم در پانصد جلسه یک صحنه هم اگر نقطه ضعف بوده است، پیش میآید. بازیگر نقش اسماعیل یک بار از اسب افتاد مهره کمر او آسیب دید. ما یکی از بازیگران را بعد از افتادن از اسب مدتی نداشتیم و شاید باعث شد در داستان هم قصه تغییراتی داشته باشد.»
وی اضافه کرد: «من اصلاً نمیگویم گیلدخت ایراد ندارد ولی میگویم هیچکس برای سریال کم نگذاشت. ما در دوره کرونا کار میکردیم. شاید 45 روز فقط کار را تعطیل کردیم. یک آتش سوزی مهیب داشتیم که بخشی از لوکیشن ما از دست رفت. به انتقادها واقف هستیم اما همه خودمان را گذاشتیم. ما از بدلکار خیلی کم استفاده کردیم. گلنار خودش سوار بر اسب به تاخت میرود.» مضافبر کیفیت مناسب این سریال از لحاظ فنی، در دورهای که زبان فارسی توسط بعضی مجریان و برنامهسازان صدا و سیما مورد آسیب واقع شده است شاید بتوان استفاده از ادبیات دلنشین کهن را وجه تمایزی شاخص برای این سریال پربیننده دانست.