پرچم گنبد فیروزه‌ای جمکران در "شیدایی"

کدخبر: 2042454

شانزدهمین قسمت برنامه "شیدایی" شبکه دو سیما با یک اتفاق زیبا همراه بود، اهدای پرچم مسجد مقدس جمکران به "شیدایی".

به گزارش « نسیم آنلاین » ، شانزدهمین قسمت این برنامه با موضوع «راست‌گویی» به روی آنتن شبکه دو سیما رفت.

در بخش نخست، عبدالله روا مجری برنامه با اشاره به سانحه رانندگی اتوبوس در محور سیرجان - نیریز و درگذشت 19 سربازی که مسافر این اتوبوس بودند خواستار دعای همه مردم ایران برای آنها شد. مصطفی یگانه خواننده پاپ کشورمان در بخش بعدی به اجرای قطعه «تماشا کن» پرداخت و سپس چند تصویر از سفره‌های افطاری که زوج‌های جوان برای برنامه ارسال کرده بودند به نمایش در آمد.

ابراهیم شکوری خبرنگار سابق کشورمان در نیویورک به همراه همسر و دو فرزندش، مهمان این قسمت از شیدایی بودند.

تجربه‌های یک خبرنگار بین‌المللی از زندگی در آن سوی آب‌ها

وی درباره تجربیاتش از زندگی و کار در دیگر کشورها گفت: آداب و رسوم اجتماعی متفاوتی در سایر جوامع حاکم است و فرهنگ‌ها هم مختلف هستند؛ پیش از اینکه وارد لبنان یا آمریکا شوم تصوراتی از آنها داشتم ولی زمانی که با مردم آنجا زندگی کردم، تصوراتم اصلاح شد و تغییر یافت.

وی افزود: تصوراتی که در ایران از جامعه آمریکا وجود دارد، برگرفته از ویترینی به نام هالیوود است ولی این تصورات اشتباه است و تفاوت‌های زیادی بین هالیوود و جامعه آمریکا وجود دارد.

همسر آقای شکوری نیز درباره زندگی در کشورهای مختلف عنوان کرد: آرامشی که انسان در کشور خودش دارد در هیچ کجای دنیا ندارد، هیچ جا خاک میهن نمی‌شود و حتی تحصیل‌کردگانی که در آمریکا بودند، احساس غربت می‌کردند و می‌گفتند گمشده‌ای داریم.

وی ادامه داد: اگر فرزندانم از ابتدا در ایران بودند کارهای بیشتری می‌توانستم برایشان از نظر تربیتی و تحصیلی برایشان انجام دهم.

شکوری در ادامه و در پاسخ به عبدالله روا در مورد راست‌گویی در حرفه خبرنگاری خاطرنشان کرد: همیشه سعی کرده‌ام آنچه از منابع صحیح صادر شده به اطلاع مخاطبان برسانم، هیچ وقت از مخابره یک گزارش یا خبر پشیمان نشده‌ام.

وی تصریح کرد: مأموریت من در آمریکا مصادف بود با شروع جنبش وال استریت و در لبنان هم با آغاز جنگ 33 روزه روبرو شدم و می‌توانم بگویم حوادث مهمی را تجربه کردم.

سؤال بعدی روا از همسر این خبرنگار بین‌المللی کشورمان در مورد سختی‌های زندگی با یک خبرنگار بود که او گفت: به هر حال سعی کرده‌ام همیشه با حرفه همسرم کنار بیایم.

شکوری هم در مورد تجربه ازدواجش خاطرنشان کرد: در آمریکا بسیاری از خبرنگاران حرفه‌ای از من می‌پرسیدند چطور می‌توانی این حرفه را با زندگی خانوادگی و مشترک جمع کنی؟ در واقع مخاطرات و دردسرهای خبرنگاری در این سطح آن‌قدر زیاد است که بسیاری گمان نمی‌کنند بتوانند زندگی مشترک تشکیل دهند.

بخش بعدی «شیدایی» به گفت‌وگوی محمد نبهان با یوسف شه‌ستا قهرمان تیراندازی کشورمان در مسابقات پاراالمپیک و پارا آسیایی اختصاص داشت.

نبهان در ابتدای این بخش، جان باختن 19 سرباز کشورمان در حادثه رانندگی و نیز سالروز شهادت شهید اندرزگو را تسلیت و نیز، سالروز تأسیس مسجد مقدس جمکران را تبریک گفت.

یوسف شه‌ستا از جانبازان دوران دفاع مقدس است که بارها در زمان جنگ دچار مجروحیت شد اما همچنان در جبهه‌ها حضور داشت و بعد از جنگ نیز به ورزش روی آورد؛ او بعد از کسب‌ها ده‌ها مدال در مسابقات بین‌المللی، آنها را تقدیم حرم امام رضا (ع) کرده است.

نبهان در مورد این استقامت و پایداری پرسید و شه‌ستا نیز گفت: وقتی جنگ شروع شد و امام راحل فرمودند همه جوانان برای دفاع از جنگ بروند، تکلیف شرعی خود احساس کردیم که این فرمان را اطاعت کنیم؛ ابتدا وارد ستاد جنگ‌های نامنظم به فرماندهی شهید چمران وارد شدم.

وی افزود: سال 1360 دچار مجروحیت شدم ولی باز هم این توفیق را داشتم که در خدمت رزمندگان باشم و بعد از جنگ هم باز هم توفیق نصیبم شد که به ورزش روی بیاورم و بعد از آن در چندین مسابقه بین‌المللی شرکت کردم و مدال‌های مختلفی به دست آوردم.

ارسال نظر: