معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران خبر داد
ترمیم آسفالت همه معابر بزرگراههای تهران تا مردادماه سال آینده
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: آسفالت همه معابر، بزرگراه ها و آزادراههای تهران تا مرداد ۹۶ ترمیم می شود.
به گزارش « نسیم آنلاین »، علیرضا جاوید گفت: در سال ۹۴ یک کار گسترده و کارشناسی توسط بخش خصوصی انجام شد که این گروه کارشناسی وضع موجود آسفالت ها را پایش کردند.
وی افزود: بعد از ارائه گزارشهای دریافتی، برنامه ای برای سال ۹۵ و ۹۶ آماده شد تا یک بار دیگر به طور کامل ارتقاء کیفیت آسفالت و ترمیم و توسعه آن انجام شود و در پایان این دوره مدیریت شهری بار دیگر به کیفیت مطلوب اوایل سال ۸۸ دست یابیم و حتی آن کیفیت را ارتقاء دهیم.
جاوید گفت: طبق بررسی های کارشناسی مشخص شد ما نیازمند به ۲۵۰ میلیارد تومان برای ارتقاء کیفیت آسفالت بزرگراه ها و آزادراه ها شامل ترمیم وضع موجود با استفاده از لکه گیری، ترمیم و زیرسازی، روکش اساسی آسفالت و غیره هستیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران اضافه کرد: این بودجه همه انواع خدمات بهبود آسفالت را در بر می گیرد و ما بر مبنای آن، پیشنهاد اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان را برای سال ۹۵ به شورای اسلامی شهر تهران ارائه دادیم.
وی بیان کرد: شورای شهر تهران و کمیسیون عمران و ترافیک با نظر مناسب، پیشنهاد را بررسی کرده و با وجود نگاه انقباضی در بودجه سال ۹۵ شهرداری، ۱۰۰ میلیارد اعتبار را برای این طرح تصویب کرده است.
بهسازی و ترمیم آسفالت معابر و بزرگراه های تهران نیاز به ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن آسفالت داردجاوید افزود: اصلاح و بهسازی آسفالت خیابان ها و بزرگراه های تهران با فعالیت ۱۸ پیمانکار بخش خصوصی و واحد اجرایی سازمان مهندسی و عمران شهر تهران آغاز شد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران اضافه کرد: مجموعاً ۲۹ بزرگراه در شهر تهران برای انجام عملیات بهسازی، مرمت، روکش و ترمیم، پایش شدند و تراکنش طرح بهسازی در همه جای تهران دیده می شود.
وی افزود: برآورد ما این است که ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن آسفالت در این طرح مورد نیاز منا باشد.
جاوید گفت: ما برای سال ۹۵ یک فاز ۶ ماهه را در نظر گرفتیم که از تیرماه آغاز شده و تا پایان آذرماه ادامه خواهد داشت. در صورتی که آب و هوا مناسب باشد، این فاز یک ماه دیگر هم تمدید خواهد شد.
وی با بیان اینکه انتظار ما این است که در این دوره ۶ ماهه ۵۰ درصد از طرح اجرا شود، گفت: به بیان دیگر هزینه این ۶ ماه فعالیت ۱۲۰ میلیارد تومان خواهد بود که ما با کمبود ۲۰ میلیارد تومانی اعتبار همراه خواهیم شد که در این صورت مجبور خواهیم شد برای جبران کمبود اعتبار موضوع را بار دیگر به شورا ارائه دهیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: فاز دوم طرح برای سال ۹۶ برنامه ریزی شده که البته ما برنامه سال آینده را از اسفندماه امسال آغاز می کنیم و این پروژه تا پایان مردادماه ۹۶ به پایان خواهد رسید.
وضعیت آسفالت ایستگاه های BRT تا مرداد ۹۶ بر اساس شیوه های جدید بهسازی می شودجاوید در پاسخ به سوالی درباره آسفالت ایستگاه های BRT و وضعیت نابسامان آن گفت: نگهداشت ایستگاه های BRT با شهرداری های مناطق است، اما به هر حال به دلیل سنگینی اتوبوس ها، ترمز های متعدد و استفاده بسیار زیاد، شاهد جمع شدگی و تخریب آسفالت ایستگاه ها هستیم.
وی افزود: در سال جاری در نشست مشترک معاونت حمل و نقل ترافیک و معاونت فنی و عمرانی، مطالعه ای در این زمینه آغاز شده است و اولویت بندی برای بهسازی و مرمت ایستگاه ها صورت گرفته است.
وی با اشاره به دو شیوه اجرایی برای بهسازی آسفالت ایستگاه های BRT گفت: یکی از این شیوه ها بتن غلطکی است که در منطقه ۵ اجرا می شود و دیگری استفاده از بتن پلیمری است که به صورت پایلوت در منطقه ۸ در حال اجرا است.
جاوید بیان کرد: تا ۲ ماه دیگر تفاهم نامه مشترک برای بهسازی ایستگاه ها امضاء شده و بهسازی همه ایستگاه ها تا پایان مرداد ۹۶ عملیاتی خواهد شد. با این شیوه بهسازی، شاهد استفاده بلندمدت از ایستگاه ها خواهیم بود.
وی با اشاره به هزینه این طرح، گفت: هزینه بهسازی آسفالت ایستگاه ها ۳۰ میلیارد تومان و هزینه بهسازی مسیر ۲۰ میلیارد تومان خواهد بود.
نشت آب از سقف تونل توحید نهایتاً تا ۲ ماه دیگر رفع می شودمعاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در ادامه با اشاره به تونل توحید به عنوان یکی از سازه های افتخارآمیز مدیریت شهری گفت: یکی از اشکالات این تونل عدم آببندی مناسب در سقف آن بوده که متاسفانه شاهد نشست آب از سقف آن بودیم که این مشکل رفع شده است.
جاوید افزود: اکنون با استفاده از دانش فنی اساتید دانشگاه تهران و با روش تزریق از داخل، بهسازی این موضوع آغاز شده که ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی تاکید کرد: مشکل نشت آب از سقف تونل توحید به طور کامل تا یکی دو ماه آینده به پایان می رسد.
۱۰ پل برای سال ۹۵ در برنامه مقاوم سازی قرار گرفته اندجاوید در ادامه ویژه برنامه شبگردی با حضور خبرنگاران به وضعیت ترمیم و نگهداشت پلهای شهر تهران نیز اشاره کرد با بیان اینکه شرکت یادمان سازه معاونت فنی وعمرانی در سال های اخیر متولی مقاوم سازی و بهسازی پل ها وتقاطع های غیر همسطح بوده است، گفت: پل ها بنا به دلایلی مانند بارشها، عبور ماشین آلات سنگین با وزن غیر مجاز و تصادفات خودرویی دچار آسیب شده و نیاز به ترمیم وبهسازی دارند.
وی تاکید کرد: به بیان دیگر ترمیم و بهسازی پل ها ربطی به طراحی اولیه سازه پل ندارد و به طور معمول پل ها بعد از ۱۰ سال به مرمت و بعد از ٢٠ سال به مقاوم سازی نیازی دارند.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به اقدامات این معاونت گفت: برای سال ۹۵، ۱۰ پل در برنامه مقاوم سازی قرار گرفته اند و بخش دیگر از پل ها به ترتیب اولویت تا پایان سال ٩٦ و٩٧ مورد بهسازی قرار خواهند گرفت.
جاوید با اشاره به افزایش دو برابری پل ها و تقاطع های غیرهم سطح در مدیریت جدید شهرداری گفت: قبل از این دوره مدیریت شهری تهران ١٥٧ پل داشت اما در ١١ سال اخیر تهران درحدود ٣٣٥ پل وتقاطع غیرهمسطح دارد که نشان دهنده افزایش دو برابری پل ها وتقاطع های غیر همسطح در این دوره از مدیریت شهری است.
جاوی در خاتمه گفت: هزینه مقاوم سازی ۱۰ پل و مرمت ۴۰ پل برای سال۹۵، ۵۰ میلیارد تومان خواهد بود.