طلایی: ۷۶ درصد از ساکنین محله هرندی در معرض آسیبهای اجتماعی قرار دارند
نایبرئیس شورای شهر تهران افزود: ۲۴ درصد از ساکنین این محله غیر ایرانی و عموما افغان هستند، ۳۰ درصدشان بیکار هستند و از این تعداد بیکاران ۸۵ درصد مردان سرپرست خانوار و ۱۵ درصد زنان سرپرست خانوار هستند
به گزارش خبرنگار «نسیم»، در ادامه این جلسه مرتضی طلایی نائب رئیس شورای شهر تهران با اشاره به آماری از منطقه 12 و محله هرندی گفت: 76 درصد از مردم این محلات در معرض خطر آسیبهای اجتماعی قرار دارند، 24 درصد آنها غیر ایرانی و عموماً افغان هستند، 30 درصدشان بیکار هستند و از این تعداد بیکاران 85 درصد مردان سرپرست خانوار و 15 درصد زنان سرپرست خانوار هستند. این عضو شورای شهر تصریح کرد: 25 درصد خانوادههای ساکن در این محلات فرزند زیر 18 سال دارند و 30 درصد آنها فرزند بالای 18 سال دارند در عین حال 54 درصد مردم ساکن در محله هرندی مستأجر هستند به همین دلیل لازم است موضوع تقدم و تأخر در اقدامات اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.
محمد مهدی تندگویان عضو کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران نیز با تأکید بر اینکه مطالعات مربوط به اقدامات شهرداری در این محله تا کنون به ما و هیچ ارگان دیگری داده نشده گفت: به نظر میرسد اگر یک یا دو ماه کل اقدامات شهرداری در منطقه 12 متوقف شود اتفاقی پیش نمیافتد، این محل سالها است در معرض این آسیبها قرار دارد و چند ماه جلو و عقب افتادن مشکلی ایجاد نمیکند اما میتواند جلوی اشتباهات دیگر را بگیرد. تندگویان تصریح کرد: منطقه 12 را کوچ مردم بومی آن از برد و باید تلاش کنیم دوباره مردم بومی و اصالت محلی را به آنجا بیافزاییم. در ادامه حسین شاکری عضو دیگر شورای شهر تهران با اشاره به نوع عملکرد شهرداری در این منطقه گفت: بیش از صد سال است که منطقه 12 هویت خود را از دست داده و واقعیت این است که این منطقه دیگر زنده و پویا نیست به همین دلیل باد در مورد تصمیمات مربوط به این منطقه با تأمل بیشتری نگاه کنیم و از شعار دادنها بکاهیم. در ادامه مهدی رئیس شورای شهر تصریح کرد که شهرداری به دنبال تشریح اقدامات خود در منطقه 12 هست و باید اجازه دهیم معاونان شهردا برنامههای خود را اعلام کنند. در پایان جلسه نیز پشمچی زاده در پاسخ به اعضای صحبت کننده توضیحاتی را ارائه کرد که اعضاء را قانع نکرد.