حجت‌الاسلام رفیعی: فقط تلاش و عمل صالح موجب عاقبت به خیری انسان می‌شود

کدخبر: 975022

استاد حوزه علمیه قم افزود: امام معصوم در همه مکان‌ها بر احوال و رفتار ما نظارت دارند/ باید توجه داشته باشیم بین حضور و ظهور تفاوت است، امام زمان(عج) حاضرند اما ظاهر نیستند

به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، حجت‌الاسلام رفیعی در دومین جلسه اخلاق کارمندی در این مکان مقدس ضمن تبریک ولادت امام حسن عسگری(ع) گفت: کمترین دوران امامت مربوط به ایشان بوده است که باید در این دوران کوتاه امامت، ایشان ذهن مردم را با موضوع مهدویت نیز آشنا می‌کردند.

وی افزود: امام حسن عسگری(ع) بنا بر اقوال مشهور و مستند تنها یک فرزند داشته‌اند که همان حضرت مهدی(ع) است و یاران ویژه با ایشان از نزدیک آشنا شدند.

این استاد اخلاق در ادامه به برخی اصول خدمت‌گزاری در پیشگاه اهل بیت(ع) اشاره کرده و اظهار داشت: قرب بیشتر انسان به اهل بیت(ع) باید سبب مراعات بیشتر در رفتار شود؛ اولین اصل خدمت‌گزاری به امام زمان(عج) آن است که ایشان را بر تمام احوال و اعمال خودمان ناظر بدانیم.

حجت‌الاسلام رفیعی با اشاره به آیه شریفه «قُلِ اعْمَلُواْ فَسَیَرَى اللّهُ عَمَلَکُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ»(توبه/105) افزود: امام معصوم در همه مکان‌ها به خصوص حرم و مسجدی که به ایشان تعلق دارد بر احوال و رفتار ما نظارت دارند، همچنین باید توجه داشته باشیم بین حضور و ظهور تفاوت است، امام زمان(عج) حاضرند اما ظاهر نیستند.

استاد حوزه و دانشگاه اصل دوم خدمتگزاری را رفتار و منش نیکو بیان داشته و تصریح کرد: امام صادق(ع) می‌فرمایند: «ای شیعیان، شما به ما منسوب هستید، پس مایه زینت ما باشید نه مایه آبروریزی ما» بر این اساس خادم حرم اهل بیت(ع) باید با مردم نیکو رفتار و صحبت کند.

وی افزود: زینت بودن برای اهل بیت(ع) شامل ظاهر و اعمال انسان می‌شود بنابراین خادمین باید ظاهر، لباس و رفتار پاکیزه و زیبا داشته باشند.

حجت‌الاسلام رفیعی با اشاره به نامه امام زمان(عج) به شیخ مفید اظهار داشت: امام زمان(ع) در این نامه از شیخ مفید می‌خواهند که به شیعیان بگوید هر کس به اندازه توانش محبت مردم را به سمت امام(ع) جلب و ایشان را در جامعه عزیز کند که این امر توسط خادمین به وسیله خدمت‌گزاری نیکو ممکن است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: اصل سوم خدمتگزاری اهل بیت(ع) تلاش و عمل است، زیرا هر چند ما خادمین منسوب به امام هستیم اما فقط تلاش و عمل صالح است که سبب عاقبت به خیری می‌شود.

ارسال نظر: