برخیها با ارتباط دادن واکسن به FATF دنبال فتنه هستند
حسینعلی شهریاری گفت: سخنگوی دولت روز گذشته مسائل واکسن را به FATF ربط داد، ظاهرا برخیها با طرح این دست موضوعات به دنبال فتنهای دیگر هستند.
به گزارش نسیم آنلاین به نقل از خبرگزاری دانا؛ حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بحث های زیادی در خصوص واکسن کرونا وجود دارد، دولت برای خرید اقدام کرده، ولی نتوانسته پولی بپردازد و حتی یک عدد واکسن هم هنوز وارد کشور نشده است.
وی ادامه داد: دولت برای واردات واکسن در حال تلاش است، ولی اینکه واکسن ها مشکل دارد، یا خیر، باید کارشناسان و خبرگان حوزه پزشکی در وزارت بهداشت و درمان و سازمان غذا و دارو مراقبتهای لازم را داشته باشند.
شهریاری اضافه کرد: بعید میدانم، دیگر کشورها واکسن به ما بدهند، چون برای آنفلوانزا هم علی رغم اینکه پول دادیم، واکسن ندادند، الان هم به بهانههای مختلف بعید است که همکاری کنند، بنابراین باید تلاش کنیم که واکسن داخلی را به نتیجه برسانیم.
وی تاکید کرد: در خصوص واکسن حرف و حدیث خیلی زیاد است، نباید مردم به صحبت ها توجه داشته باشند، اگر واکسن وارد کشور شود، مسئولان باید بررسیهای لازم را انجام دهند و نسبت به سلامت آن اطمینان کامل داده باشند تا بتوانند آن را وارد کنند، آنها وظیفه ذاتی دارند که در این زمینه مراقبت های لازم را برای حفظ سلامتی شهروندان انجام دهند.
به گفته نماینده مردم زاهدان در مجلس، این روزها بیشتر حرف ها رنگ و بوی سیاسی دارد، امیدوار هستیم شرکتهای دانش بنیان ما در این زمینه بتوانند موفق شوند تا از واردات کلیه واکسن ها بی نیاز شویم، بعید نیست که در آینده بیماری نو پدید دیگری به وجود آید که واکسن نیاز داشته باشد، به عنوان نمونه در رابطه با واکسن فلج اطفال تزریقی هنوز وارد کننده هستیم.
وی اضافه کرد: اگر هم بخواهیم واکسن وارد کنیم، باید از کشورهای مطمئنتر مثل کوبا یا روسیه و دیگر نقاط قابل اعتماد خریداری کنیم تا مشکلاتی برای مردم به وجود نیاورد.
آغاز فاز انسانی واکسن کرونای ساخت بنیاد برکت در چند روز آینده
شهریاری گفت: در حال تلاش هستیم که در این راستا به شرکتهای دانشبنیان داخلی کمک کنیم، بنیاد برکت فاز انسانی کرونا را از آخر هفته شروع می کند و انستیتو رازی تا هفته آینده کارهای اولیه را برای فاز انسانی انجام خواهد داد.
وی افزود: در همین راستا پنج شرکت دانش بنیان دیگر هم در حال تلاش هستند، ولی طبق نظر کارشناسان شاید خرداد یا تیر سال آینده بتوانیم به تولید انبوه واکسن برسیم.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به هدف کمپین ضد انقلاب با هدف فشار به دولت ایران برای خرید واکسن خارجی از اروپا، گفت: علاوه بر این یک سر قضیه در این رابطه دولتمردان هستند که دارند فضاسازی میکنند، سخنگوی دولت هم روز گذشته مسائل واکسن را به FATF ربط داد، آخر دولت است و آنها می خواهند یک فتنه دیگر درست کنند.
وی با اشاره به این که با طرح این مباحث نگرانی ها در خصوص پروژه های ایجاد اختلالات ژنتیکی غرب و جنگ بیولوژیک با کشورهای غیر همسو بیشتر شده است، ابراز امیدواری کرد: مشکل برای همه ما پیش نیاید، خوشبختانه در رابطه با بیماری کرونا با مراقبت های انجام شده و خود مراقبتی مردم مرگ و میر در ایران در حال کاهش است و امیدواریم به حدی برسد که نگرانی جدید از نزدن واکسن وجود نداشته باشد، ولی باید منتظر روزها و ماههای آینده باشیم که ببینیم وضعیت کرونا در کشور چه سرنوشتی پیدا می کند.
«دانا»