مهدی محمدی:
چرا می خواهند کشور را به هم بریزند؟
روحانی یا خود تصمیم گرفته یا در بازیای افتاده که نتیجه آن عنقریب به هم ریختن کشور است. او بخوبی میداند چیزهایی هست که بخش بزرگی از ۲۳ میلیون نفری که به او رای دادند هم از آن کوتاه نمیآیند، مخالفان که جای خود دارند. سوال این است: چه چیز موجب شده رئیسجمهور تصور کند در بیثبات کردن کشور و فضای افکار عمومی نفع دارد؟
به گزارش « نسیم آنلاین »، مهدی محمدی در کانال تلگرامی خود نوشت:
من این نوشته را با یک جمله صریح و کوتاه آغاز میکنم و آن اینکه «ظاهرا آقای روحانی و برخی دوستان «تازه اعتدالیاش» میخواهند کشور را به هم بریزند». نگاهی به رفتار یک ماه گذشته شخص رئیسجمهور و اصلاحطلبانی که تازگیها میگویند اعتدالی شدهاند، نشانههای واضح و نگرانکنندهای در خود دارد از اینکه احتمالا دورانی از فعالیت «بیثباتساز» اینبار از سوی مقامهای عالیرتبه دولتی آغاز شده است.
درباره سند 2030 در حالی که رئیسجمهور میدانست داستان چیست و در متن سند چه نوشتهاند، در علن بارها مخالفان خود را تهدید کرد که چنین و چنان خواهد کرد و سر آخر هم موضع خود را چنان تعدیل کرد که بتواند دیگران را مقصر جلوه دهد.
درباره مساله منشأ مشروعیت در نظام ولایی، باز هم ظاهرا روحانی میدانست موضع درست کدام است اما اصرار داشت در اینباره پشت میکروفن حرفهای خارج از چارچوب بزند، واکنش برانگیزد و آخر کار هم دیدیم که بهسادگی موضع خود را تغییر داد اما پس از آنکه رقبای خود را به اندازه کافی به بیاعتقادی به رای مردم متهم کرد.
از همه جالبتر درباره سپاه، در حالی که آمریکاییها برنامه جدید خود علیه آن را مخفی نکردهاند، روحانی دقیقا همان چیزی را گفت که آنها نیاز به شنیدن آن داشتند. باز در حالی که خود میداند حقیقت چیست، میداند سپاه به زور از کسی پروژه نگرفته، میداند سپاه کار انتفاعی و اقتصادی نمیکند و هرچه هست کمک تقریبا مجانی به دولت برای سازندگی و حل مشکلات ناشی از فشارهای خارجی است، حقیقت را وارونه کرد و از اینکه «دولت با تفنگ اقتصاد کشور را در دست دارد» سخن گفت.
من تعجب نمیکنم اگر چند روز دیگر تعریفی از سپاه بکند و این حرف را هم به نوعی پس بگیرد اما باز احتمالا مشاورانش به او میگویند تو کارت را کردی و اتهام بجایی که باید میچسبید، چسبید!
ما با پدیده جدیدی مواجه هستیم که دنبال هدفی است غیر از آنچه ظاهرا دنبال میکند.
در یک خط داستانی موازی، اصلاحطلبان رادیکالی که هنوز هم در خفا سایه روحانی و اطرافیانش را با تیر میزنند و نگاهشان به او کلا به مثابه یک جاده صافکن تا سال 1400 است، وظیفه بیان نیمه دوم حرفهای روحانی را نیز بر عهده گرفتهاند. روحانی چند جمله اول را میگوید و بقیه ماجرا را باید در کانال آمدنیوز، آنتن بیبیسی و توئیتهای مصطفی تاجزاده بخوانید.
از این وضعیت بهسادگی میتوان نتیجه گرفت روحانی یا خود تصمیم گرفته یا در بازیای افتاده که نتیجه آن عنقریب به هم ریختن کشور است. او بخوبی میداند- و اگر هم نمیداند بزودی خواهد فهمید- چیزهایی هست که بخش بزرگی از 23 میلیون نفری که به او رای دادند هم از آن کوتاه نمیآیند، مخالفان که جای خود دارند. سوال این است: چه چیز موجب شده رئیسجمهور تصور کند در بیثبات کردن کشور و فضای افکار عمومی نفع دارد؟