پورمختار:

بیشترین نقض حقوق شهروندی در قوه مجریه رخ می‌دهد/ روحانی در آستانه انتخابات یاد شهروندان افتاد

کدخبر: 2080688

عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: منشور حقوق شهروندی را باید فقط و فقط یک امر تبلیغاتی و حاشیه ای تلقی کنیم زیرا این منشور را تهیه کرده اند تا از مطالبات مردم فرار کنند.

به گزارش «نسیم انلاین» محمدعلی پورمختار در خصوص تهیه منشور حقوق شهروندی از سوی دولت، اظهار داشت: در ابتدا باید از رئیس جمهور به جهت اینکه بعد از ۳ سال و‌نیم به یاد شهروندان افتاده، تشکر کنم زیرا این بخشنامه حقوق شهروندی را تهیه کرده است.

نماینده مردم کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به گونه ای می‌توان گفت که منشور حقوق شهروندی گردآوری مجموعه قوانین و مقررات موجود کشور است و امیدوارم در چند ماه آینده توسط دستگاه های اجرایی و‌ قوه مجریه و مسئولان اجرا شود که ما نیز استقبال می‌کنیم.

عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمینه تهیه حقوق شهروندی به نکاتی باید توجه داشت، ادامه داد: نکته اول این است که چرا الان منشور حقوق شهروندی تهیه شده است، آقای روحانی یکی از شعارهای تبلیغاتی که بیان می‌کرد، همین موضوع بود که ۳ سال و نیم آن را رها کرد و توجهی به این امر نداشت که حتی در صحبت های خود نیز به آن توجهی نداشته است ولی زمانی که به پایان دوره ریاست جمهوری یازدهم رسیده‌ایم و از آن طرف نیز نزدیک انتخابات ریاست جمهوری هستیم، همین موضوع شائبه تبلیغاتی بودن و انتخاباتی بودن را به ذهن متبادر می‌کند و این امر روشنی است و اگر کسی چنین موضوعی را مطرح کند ، نباید به او ‌خُرده‌ای گرفت.

پورمختار متذکر شد: سوال این است که چرا آقایان بعد از ۳ سال و نیم به یاد این افتاده اند و متوجه شده اند که شهروند حقوقی دارد، کسی از تهیه این منشور ناراحت نیست که معاون حقوقی رییس جمهور می‌گوید چرا برخی ناراحت هستند از تهیه منشور حقوق شهروندی؟! باید گفت نه خیر کسی ناراحت نیست.

وی با بیان اینکه الان بیشترین نقض حقوق بشر در قوه مجریه رخ می‌دهد، افزود: خیل و سیل شکایاتی که از رفتار دستگاه های اجرایی در دیوان عدالت اداری قابل توجه است، چرا مقابل آن را نمی‌گیرند؟ چه فکری در سر رییس جمهور و معاون حقوقی وی قرار دارد برای جلوگیری از نقض گسترده حقوق شهروندی توسط دستگاه های اجرایی و تبعیض هایی که وجود دارد، رئیس جمهور برای نظارت بر این موضوعات در طول ۳سال و‌نیم گذشته چه اقداماتی را انجام داده است تا به شکایات مردمی بپردازد و نقاط آسیب را برطرف کند نه اینکه مجموعه قوانین را در قالب منشور حقوق شهروندی گردآوری کند.

عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: همه موضوعاتی که در منشور حقوق شهروندی آمده در مستندات و‌ قوانین قبلی نیز وجود دارند ولی مطلب مهم اجرای آن ها است که دولت در این زمینه هیچ اقدامی برای نظارت نکرده تا مانع از این شود که کسی حقوق شهروندان را نقض کند.

وی افزود: قوه مجریه برای فسادهایی که متوجهش است چه اقدامی کرده است ؟ چرا روز به روز بیشتر می‌شود. منشور حقوق شهروندی را باید فقط و فقط یک امر تبلیغاتی و حاشیه ای تلقی کنیم زیرا این منشور را تهیه کرده اند تا از مطالبات مردم فرار کنند.

نماینده مردم کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: پیش بینی من این است که در چند ماه باقی مانده تا انتخابات بازهم شاهد چنین اتفاقاتی از سوی دولت خواهیم بود ولی مردم باید هوشیار باشند تا تحت تاثیر این مسائل حاشیه ای قرار نگیرند ولی مطالبات اصلی مردم مسائل اقتصادی و اشتغال خواهد بود.

خانه ملت

ارسال نظر: