پایان چهارمین نشست کمیسیون مشترک برجام در وین
چهارمین نشست کمیسیون مشترک برجام که با حضور هیأت ایرانی و نمایندگان گروه ۱+۵ از ساعاتی پیش در هتل کوبورگ وین آغاز شده بود، دقایقی پیش پایان یافت.
به گزارش « نسیم آنلاین »، چهارمین نشست کمیسیون مشترک برجام که با حضور هیأت ایرانی به ریاست سید عباس عراقچی و نمایندگان گروه 1+5 از ساعاتی پیش در هتل کوبورگ وین آغاز شده بود، دقایقی پیش پایان یافت.
عراقچی پیش از برگزاری این نشست اظهار داشت: مشکلات و موانعی که در زمینه بانکی وجود دارد به خصوص در زمینه برقراری مجدد اتصالات بانکی و سایر موانع و مشکلاتی که در اجرای برجام پیش آمده و ما نسبت به آنها دغدغه داریم در اینجا بحث خواهد شد و سعی میکنیم که راهحلهایی برایش پیدا شود.
وی افزود: مسائل و مشکلات فنی و تکنیکی که در خصوص اجرای تعهدات ما بعضا به وجود میآید و سوءتفاهمات یا سوءبرداشتهایی که در خصوص اجرای ابعاد فنی برجام ممکن است بین ما و آژانس یا آژانس و 1+5 پیش بیاید و همچنین سوالاتی که آژانس در خصوص چگونگی اجرای برجام دارد مواردی است که در کمیسیون مشترک مطرح و در خصوص آنها تصمیمگیری میشود.
به گزارش فارس، قرار است در حاشیه این نشست هیأت ایرانی دیدارهای دوجانبهای را با هیأتهای فرانسوی، آلمانی و آمریکایی داشته باشد.
براساس توافق صورت گرفته در نخستین نشست کمیسیون مشترک ایران و 1+5 که 26 مهر ماه 1394 با حضور عراقچی و تختروانچی معاونان وزیر خارجه ایران، هلگا اشمیت معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نمایندگان 1+5 در هتل کوبورگ وین برگزار شد، این کمیسیون هر سه ماه یک بار در وین تشکیل جلسه میدهد.
دومین نشست کمیسیون مشترک برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) نیز 16 آذر 1394 با حضور هیأتهای مذاکره کننده ایران و 1+5 (آلمان، فرانسه، انگلیس، آمریکا، روسیه و چین) و هلگا اشمیت معاون فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در دو نوبت صبح و عصر در هتل پله کوبورگ شهر وین برگزار شد و پیشنویس قطعنامه 1+5 به شورای حکام در خصوص بستن PMD در این نشست مورد بحث قرار گرفت.
سومین دور از نشستهای کمیسیون مشترک برجام نیز سوم اردیبهشت سالجاری با حضور هیأت مذاکرهکننده ایرانی و 1+5 در وین برگزار شد و طرفین در این نشست ضمن بررسی روند اجرای برجام توافق کردند برای تضمین اجرای لغو تحریمها یک گروه کاری ویژه تشکیل شود.
همچنین در حاشیه این نشست قرارداد فروش 32 تن آب سنگین بین سازمان انرژی اتمی ایران و یک شرکت آمریکایی به امضا رسید.