پبام فضلی نژاد در دانشگاه تهران:
جریانهای معارض گفتمان انقلاب اسلامی درصدد مصادره چهرههای انقلاب هستند
سردبیر ماهنامه عصر اندیشه گفت: ما مبتذل ترین و نازل ترین برخوردها را به بدترین شکل با میراث معنوی انجام دادیم. ما ابوذرها و عمارهای زمانمان را نشناختیم، چون اگر شناخته بودیم رهبری نمی گفتند «این عمار».
به گزارش « نسیم آنلاین » خبرگزاری دانشجو نوشت: پیام فضلی نژاد سردبیر ماهنامه عصر اندیشه در نشستی تحت عنوان «این گونه بود ابوذر» در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران تصریح کرد: رهبر انقلاب تعبیر زیبایی دارند و می فرمایند مطهری، طالقانی و شریعتی در این انقلاب حکم پرچم را داشتند.
وی افزود: آنها همیشه و تا آخر پای انقلاب بودند. این حضور همیشگی و با مردم بودن چیز کمی نیست. باید بگویم ما با ابوذر زمان مان چه کردیم. ما با طالقانی ها، شریعتی ها، مطهری ها و بهشتی ها چه کردیم. سردبیر ماهنامه عصر اندیشه بیان داشت: ما مبتذل ترین و نازل ترین برخوردها را به بدترین شکل با میراث معنوی انجام دادیم. ما ابوذرها و عمارهای زمانمان را نشناختیم، چون اگر شناخته بودیم رهبری نمی گفتند «این عمار». فضلی نژاد در مورد برخورد با روشنفکران اظهار داشت: نه تنها آنها را نشناختیم بلکه با آنها انتحاری برخورد کردیم. جریان های معارض گفتمان انقلاب اسلامی درصدد مصادره چهره های انقلاب هستند. با این شخصیت ها چه کردند؛ بدترین تفسیر را از چهره آیت الله طالقانی و بهشتی ارائه کردند. وی تصدیق کرد: به آیت الله بهشتی عنوان اولین اصلاح طلب را دادند وتصویر یک روحانی سازشکار را ارائه می کنند. دم از بازرگان می زدند، اما از تساهل بازرگان عبور کردند. دم از شریعتی برای عبور از روحانیت می زدند، اما هیچ وقت درست او را نشناختند. سردبیر ماهنامه عصر اندیشه ادامه داد: مسئول اول این اشتباهات بچههای حزب اللهی هستند که در یک جریان شناسی روبنایی منجمد شده اند. ببینید چگونه آیت الله طالقانی با تحجر و انواع استبداد مبارزه کرد و از اصول دست نکشید و یکی از بزرگترین تئوریسین های جنگ عقیده بوده است. وی با اشاره به زندگی مبارزاتی مرحوم طالقانی خاطرنشان کرد: طالقانی جاذبه اش درجه اعلا و دافعه در برابر دشمنان نیز در اعلا بود و آن یعنی اعتدال. امروز متاسفانه جبهه فرهنگی انقلاب از این مسائل تهی است و وای بر ما که مجلس یادبود آیت الله طالقانی را این گونه برگزار کنیم. طالقانی از پیشروان مبارزه با جریان نفوذ بود.
فضلینژاد گفت: روشنفکر، مبارز متدین و اهل بحث و گفتوگو، مناظره و مباحثه، عقلانیت و خردورزی از خصوصیات طالقانی بود. امروز متاسفانه مفسران خدمه به جای متفکران سیاسی و مترجمان هم به جای روشنفکران، نشسته اند و شومن ها جای فیلسوفان را گرفته اند.