گزارش «نسیم آنلاین»:
۹۰۰ شرکت حمل و نقلی به دلیل تشدید رکود تعطیل شد/ ۲۰۰۰ کارگر اخراج شدند
تعدادی از شرکتهای بزرگ که روزگاری در این حوزه اسم و رسمی داشتهاند سرمایه خود را از این بخش بیرون کشیده و به فعالیت های دیگری از جمله ساخت و ساز روی آورده اند.
به گفته رئیس هیئت مدیره حمل و نقل بین المللی استان خراسان رضوی چیزی در حدود، 1500، 1600 شرکت حمل و نقل بین المللی در سطح ایران وجود دارد که از این تعداد 200 شرکت بین المللی ثبت شده در استان خراسان است. اما این روزها به دلیل رکود موجود در اقتصاد و همچنین مشکلات و موانعی که دستگاه های دولتی بر سر راه ترانزیت می گذارند تنها 40 درصد این شرکتها فعال است.
یکی از اعضا هیئت مدیره حمل و نقل بین المللی در این رابطه به « نسیم آنلاین » گفته است که 60 درصد از شرکتها به دلیل رکود در کار و بالا بودن هزینه ها و نبود نقدینگی، همچنین عدم کمک دولت به این بخش دست از فعالیت کشیده اند که تعدادی از شرکت های معتبر و بسیار قدیمی هم در بین آن ها هستند اما دوست ندارند که نامشان برده شود، زیرا همچنان امید دارند اوضاع بهتر شده و به سال های نه چندان دور بازگردند که دوران طلایی برای بخش ترانزیت بوده است.
وی ادامه داده است که تعدادی از این شرکت های بزرگ که روزگاری در این حوزه اسم و رسمی داشته اند سرمایه خود را از این بخش بیرون کشیده و به فعالیت های دیگری از جمله ساخت و ساز روی آورده اند.
از بین 40 درصد شرکتهای باقی مانده نیز بسیاری از شرکت ها تعداد نیروهای خود را کاهش داده و به دنبال این هستند تا هزینه هایشان را پایین بیاورند، برخی شرکت ها حتی تا 50 درصد کاهش نیرو داشته اند. در استان خراسان چیزی در حدود 3 هزار اشتغال زایی در بخش ترانزیت وجود داشته که طبق آماری که انجمن صنفی شرکتهای حمل ونقل بین المللی استان خراسان رضوی در دست دارد 3 هزار شاغلی که در بدنه حمل و نقل بین المللی فعال بوده اند در حال حاضر به هزار نفر یعنی یک سوم رسیده است.