کرونا قبل از چین وارد آمریکا شده بود
روزنامه واشنگتن پست افشا کرد که قبل از چین برخی از شهروندان آمریکا پیش از دسامبر (اواسط آذر) سال گذشته به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده بودند.
واشنگتن پست گزارش می دهد که تجزیه و تحلیل آنتی بادی های موجود در خون های اهدا شده به صلیب سرخ حاکی از آن است که برخی از آمریکایی ها از اواسط دسامبر سال گذشته، قبل از گزارش رسمی اولین موارد ابتلا در چین، به ویروس کرونا مبتلا شده بودند.
اگرچه اولین مورد به ابتلای ویروس کرونا در آمریکا به طور رسمی در تاریخ ۱۹ ژانویه (۲۹ دی) عنوان شد اما تحقیقات جدید کلینیک بیماری های عفونی ژورنال شواهد قانع کننده ای ارائه می دهد که ویروس کرونا یک هفته قبل از آن وارد آمریکا شده بود.
به گزاش وال استریت ژورنال در ۱۳ دسامبر (۲۳ آذر) سال گذشته تا ۱۷ ژانویه (۲۷ دی) حدود هفت هزار و ۳۸۹ خون از اهدا کنندکان در آمریکا دریافت شد که محققان مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های ایالات متحده دریافتند که ۱۰۶ حاوی آنتی بادی در میان آنان است که می تواند به عفونت ویروس کرونا اشاره داشته باشد.
همچنین از خون های اهدا شده ۹۰ مورد از آنان مورد آزمایش بیشتر قرار گرفت تا اطمینان حاصل شود که آنتی بادی در آنان در پاسخ به دیگر ویروس های کرونا که تنها منجر به سرماخوردگی های معمولی می شود، نباشند.
به نوشته وال استریت ژورنال، در مجموع مشخص شد که از ۹۰ مورد در مجموع ۸۰ مورد از آنان حاوی آنتی بادی بیماری کووید ۱۹ بودند.
با گذشت تقریبا یک سال از ورود بیماری کووید ۱۹ به آمریکا تا کنون شمار نهایی مبتلایان کرونا در این کشور به ۱۴ میلیون و ۳۱ هزار و ۷۵۷ نفر و مرگ و میر نیز به ۲۷۵ هزار و ۸۹۰ نفر رسیده است.
شمار نهایی بهبود یافتگان کرونایی آمریکا نیز تا کنون هشت میلیون و ۲۸۳ هزار نفر گزارش شده است.
امریکا در حالی شاهد افزایش شیوع کرونا و افزایش مرگ و میر است که دولت ترامپ با توجه به عدم کسب پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری مهار روند کرونا در کشور را متوقف کرده و تنها بر ادعاهای بی اساس انجام تقلب در انتخابات متمرکز شده است.
دکتر آنتونی فاوچی متخصص بیماری های عفونی آمریکا گفت که اگرچه مردم از فاصلهگذاری اجتماعی خسته شدهاند، اما باید تا زمان تهیه واکسن مقاومت کنند.
در حال حاضر، بیشتر ایالتهای آمریکا برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، محدودیتهای تازهای وضع کردهاند.
«خبرگزاری ایرنا»