نتانیاهو زیر ذره بین رسانههای رژیم صهیونیستی بود.
بازی رسانهای نتانیاهو در مسئله طرح الحاق کرانه باختری ، نظرات موافقان و مخالفان، بازتاب واکنش گروههای مقاومت به طرح آمریکا و ادامه تبعات بی تدبیری نتانیاهو در مدیریت بحران کرونا از جمله مهمترین مطالب مورد توجه رسانههای رژیم صهیونیستی بود.
در حالی که امروز چهارشنبه از سوی رژیم صهیونیستی به عنوان موعد الحاق بخش هایی از کرانه باختری و دره اردن به حاکمیت رژیم صهیونیستی اعلام شده بود، سران رژیم تلاش می کنند به نحو آبرومندانه ای عقب نشینی خود را از این طرح حداقل به طور موقت انجام یا از طریق بازی های رسانه ای و بده بستان های تبلیغاتی فلسطینیان و جامعه عربی و اسلامی را در اتخاذ تصمیم قاطع در این رابطه سردرگم کنند.
شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی تلاش کرد با پررنگ کردن اختلافات نتانیاهو نخست وزیر و گانتس جانشینش در پست نخست وزیری به این مسئله بپردازد در حالی که نتوانست از روز خشم که به دعوت گروه های مقاومت اسلامی به ویژه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در اعتراض به این اقدام برگزار می شود هم بی تفاوت بگذرد.
گرچه این شبکه عبری زبان از آماده باش ارتش صهیونیستی برای مقابله با موشک های مقاومت سخن گفت اما شبکه 12 ، دیگر شبکه عبری زبان رژیم صهیونیستی به نقل از گابی اشکنازی ژنرال سابق ارتش صهیونیستی که هم اکنون وزیر خارجه این رژیم است خبر داد تصور نمی کند امروز چیزی به نام الحاق به انجام برسد.
این ژنرال بازنشسته همچنین به رادیو ارتش صهیونیستی هم خبر داد الحاق فرایند طویلی است که به طور حتم باید به شکلی به انجام برسد که ثبات و امنیت را به خطر نیندازد.
او فاش کرد مسئولین آمریکایی در گفتگوهای خود به مسئولین صهیونیستی پیشنهاد کردند اجازه دهند موضع بین المللی در این رابطه نرم شده و بعد برنامه های خود را در این رابطه به مرحله اجرا بگذارند.
شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین در پایگاه اطلاع رسانی خود خبر داد تل آویو نقشه های جایگزینی را برای طرح سازش آمریکا موسوم به معامله قرن برای واشنگتن ارسال کرده است.
کان شبکه سراسری رژیم صهیونیستی هم در توضیح این مسئله خبر داد نقشه های پیشنهادی آمریکا امنیت رژیم صهیونیستی را تامین می کنند، اما نقشه های ارائه شده توسط تل آویو اجازه شکل گیری چیزی به نام دولت فلسطینی را نخواهند داد.
این شبکه در عین حال به نقل از کارشناسان اعتراف کرد تهدید مقاومت از جمله سخنان ابو عبیده سخنگوی شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) باعث توقف طرح الحاق شد.
در همین راستا و در حالی که رسانه های مختلف صهیونیستی از بی نتیجه ماندن گفتگوهای آمریکا و رژیم صهیونیستی در مورد موعد الحاق سخن گفتند ، برخی از منابع به شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر دادند مذاکرات و رایزنی ها همچنان ادامه دارند.
روزنامه یدیعوت احارانوت هم در گزارشی درباره آمادگی رژیم صهیونیستی برای روند الحاق ضمن اذعان به عقب نشینی ضمنی صهیونیستها خبر داد با وجود فرا رسیدن روز اول جولای خبری از افزایش حضور نظامی ارتش صهیونیستی برای مقابله با اعتراضات احتمالی نیست.
به زعم این روزنامه عبری زبان، کرانه باختری زمانی شعله ور خواهد شد که برنامه الحاق رسماً آغاز شود و ارتش در بهترین سناریو 3 تا 4 ماه زمان را برای کنترل اوضاع طلب کرده است.
در این گیر و دار، بوریس جونسون نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مقاله ای که شماره امروز روزنامه یدیعوت احارانوت منتشر شد با وجود اعلام تایید و حمایت قاطع خود از اشغالگران صهیونیست در غصب سرزمین فلسطین و تعهد به ادامه حمایت بریتانیا از این رژیم برنامه تل آویو برای الحاق کرانه باختری و دره اردن را مورد انتقاد قرار داده و به مسئولین رژیم صهیونیستی گوشزد کرد از آن بیم دارد که این اقدام هدف اصلی رژیم صهیونیستی در تامین مرزها و منافع در آینده را محقق نکند.
گفتنی است یدیعوت احارانوت چند روز پیش خبر داد طرح الحاق با هر کاهش محبوبیت دونالد ترامپ یک قدم به عقب رفته و تبخیر بیشتری پیدا می کند.
با این وجود رئیس دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ادامه عزم نتانیاهو برای پیشبرد این طرح خبر داد.
این رویکرد را دیوید هرست سردبیر پایگاه انگلیسی مدل ایست ای هم مورد تایید قرار داده و معتقد است رژیم صهیونیستی طرح الحاق بقیه اراضی فلسطین را تا زمانی که مجبور به پرداخت بهای سنگینی نشود ادامه خواهد داد.
در این میان برایان هوک نماینده ویژه ترامپ در امور ایران برای خوشایند صهیونیستها توهمات و رؤیاهای آنها را به عنوان گزینه روی میز کشورش اعلام کرد.
او که با شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت و گو می کرد به این شبکه عبری زبان گفت گزینه نظامی همچنان روی میز است!
او همچنین از برنامه ها و هماهنگی های انجام شده با تل آویو برای آنچه آن را افزایش فشار بر ایران توصیف کرد سخن گفت و مدعی شد واشنگتن با خروج از توافق هسته ای کار اشتباهی نکرده است.
از سوی دیگر رسانه های عبری زبان رژیم صهیونیستی از به قرنطینه رفتن تمام کارمندان نیروگاه هسته ای دیمونا به دلیل شیوع کرونا در آن خبر دادند.
به نوشته رسانه های اسرائیلی، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی تأیید کرد دست کم پنج کارمند این نیروگاه به کووید 19 مبتلا شده اند و همین امر سبب شد تا تمام 185 کارمند و تکنیسین این نیروگاه در قرنطینه قرار بگیرند.
بر اساس آمار منتشر شده در فلسطین اشغالی شهر دیمونا با 700 مبتلا یکی از خطرناک ترین شهرهای سرزمین های اشغالی محسوب می شود.
مسئولین بهداشتی صهیونیستی اعلام کردند در صورت ادامه این وضعیت مجبور به قرنطینه کردن تمام شهر هستند.
در این حال روزنامه یدیعوت احارانوت در گزارشی در مورد قرنطینه های پزشکی خبر داد فلسطینیان ساکن مناطق اشغالی 1948 (عرب های 48) رفتار تبعیض آمیزی را حتی در مسئله قرنطینه متحمل می شوند.
در یکی از موارد مسئولین بهداشتی اقدام به تخلیه تمام افراد یهودی مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا از یکی از هتل های قدس شدند چون شماری از عرب های 48 و اریتره ای ها هم در آن بستری بودند.
خبر دیگر اینکه بی تدبیری و سوء مدیریت رژیم صهیونیستی، خلبانان خطوط هوایی این رژیم را هم به خیابان ها کشاند.
پس از آژانس داران و فعالان بخش گردشگری حدود 100 خلبان شرکت (العال) خطوط هوایی رژیم صهیونیستی اعلام کردند به دلیل نادیده گرفته حقوقشان در دوره کرونا دست به اعتصاب می زنند.
این عده که به نوشته یسرائیل هیوم همچنان در بخش پروازهای باری فعالیت می کنند به دلیل شرایط بد کاری خود دست به تظاهرات زدند.
برخی از مسئولین این شرکت هم در واکنش به این اقدام تهدید کردند در صورت عدم بازگشت آنها به کار ، خلبانانی از جمهوری های اتحاد جماهیر شوروی سابق را برای ادامه فعالیت شرکت استخدام خواهند کرد.
عاموس هارئیل تحلیلگر ارشد روزنامه هاآرتص هم با انتقاد شدید از بنیامین نتانیاهو تحت عنوان "اسرائیل از نبود رهبری رنج می برد" نوشت : نتانیاهو در سایه فشارهای کرونایی حاضر به تقسیم مدیریت این امر نیست ، خبری از ساختاری که مسئولیت اصلی مدیریت این ویروس را به عهده داشت باشد نیست پس باید منتظر رکورد شکنی در میزان مبتلایان باشیم.
«خبرگزاری تسنیم»