تلاش ترامپ برای کوچک نمایی شیوع کرونا در آمریکا
رئیس جمهور آمریکا با وجود کوچک نمایی درخصوص آمار مبتلایان به ویروس جدید کرونا در این کشور، معاون خود را مسئول مقابله با شیوع این بیماری کرد.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه گذشته (چهارشنبه) در نشستی خبری تلاش کرد خطر شیوع گسترده ویروس «کووید-۱۹» در این کشور را ناچیز نشان دهد.
به نوشته روزنامه «گاردین»، ترامپ در این نشست خبری گفت: «خطر [اپیدمی کروناویروس] برای مردم آمریکا بسیار اندک است. ما موفقیت بزرگی در این زمینه داشتیم. موفقتی بزرگ فراتر از آنچه مردم ممکن است فکرش را بکنند. در عین حال انتشار آن را در برخی کشورها می بینید. ایتالیا و چندین کشور دیگر [برای کنترل آن] با مشکل مواجه شده اند».
وی گفت با «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین گفتوگو داشته است و «او به سختی در تلاش است» تا ویروس را در کشورش کنترل کند و طی دو روز اخیر ابتلا به این بیماری در چین کاهش یافته است.
رئیسجمهور آمریکا گفت همه ساله ۲۵ تا ۶۹ هزار نفر در جهان در اثر ابتلا به آنفولانزا می میرند که در مقابل تلفات کرونا رقم بسیار بالاتری است.
ترامپ افزود: «تا کنون ۱۵ مورد ابتلا داشته ایم که حال آن ها رو به بهبودی است. یکی از آن ها خیلی مریض است اما امیدواریم که بهبود یابد. اما حال بقیه آن ها خوب است».
وی با ادعای اینکه آمریکا در برابر انتشار گسترده ویروس کرونا «بسیار بسیار آماده» است، «مایک پنس» معاون خود را به عنوان مسئول مقابله با شیوع این ویروس معرفی کرد.
ترامپ در حالی خطر شیوع کووید۱۹ در آمریکا را ناچیز عنوان می کند که برخلاف اظهاراتش تا کنون شمار زیادی در این کشور به این بیماری مبتلا شده اند.
«آلکس آزار»، وزیر بهداشت و خدمات انسانی آمریکا روز چهارشنبه گفت تعداد موارد ابتلا به این ویروس در ایالات متحده به ۶۰ نفر افزایش پیدا کرده است.
گاردین نیز نوشت به تازگی تست کرونای یک مهماندار پرواز سئول به لوس آنجلس مثبت اعلام شده است که می تواند نشانه خطرناکی باشد.
با این حال رئیسجمهور آمریکا در شناسه کاربریاش در توئیتر نوشت شبکه های «سیانان» و «اماسانبیسی» دارند «تمام تلاششان را به کار میبندند تا از [ویروس کرونا] بدترین تصویر را به نمایش گذاشته و بازارها را هراسان کنند.» او همچنین نوشت: «آمریکا در بهترین وضع ممکن است.»
تلاش ترامپ برای کوچک نمایی آمار مبتلایان به کرونا در آمریکا در حالی صورت می گیرد که دولت او بسیاری از کشورها را به عدم ارائه آمار واقعی مبتلایان متهم کرده و تا پیش از این که پای کرونا به آمریکا باز شود، بارها درخصوص خطرات آن «ابراز نگرانی جدی» کرده بود.
سیاستمداران هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه تا به حال از دولت ترامپ بابت سیاستهایش برای جلوگیری از شیوع کرونا انتقاد کردهاند.
«خبرگزاری فارس»