غافلگیری به توان دو در دوره‌ جدید «کنسرتینو»

کدخبر: 2383144

برنامه «کنسرتینو» به عنوان محملی برای ورود تخصصی به دنیای موسیقی و خوانندگان پاپ، مجموعه قابل اعتنایی بود و توانست هم نظر مخاطبان عام و هم نقطه نظر اهل فن را جلب کند و بسیاری را مشتاق ادامه کار کرد و حالا دوره ‌ی جدید برنامه، می‌تواند پاسخی باشد به ابراز علاقه مخاطبان.

دوره ی تازه «کنسرتینو» پر و پیمان شروع شد و حضور امید حاجیلی موزیسین،ترومپت نواز و خواننده‌ی سرشناس که این روزها آلبوم ها و کنسرت هایش با استقبال روبروست،جلوه خاصی به این برنامه داده بود.

قسمت هفتم کنسرتینو که با مقدمه ای بسیار کوتاه توسط علیرضا عصار آغاز شد،بسیار طوفانی و غافلگیر کننده بود،یعنی دعوت از امید حاجیلو و گروه کاربلدش و در عین حال معرفی خواننده ای خوش صدا به نام مهدی عباسی.

امید حاجیلو با آن آهنگ شاد بندری که خودش نیز در آن ترومپت نوازی کرد،هم مخاطبان  داخل استودیو و هم منزل نشینان را غافلگیر کرده و به جنب و جوش انداخت.

همراهی و تشویق تماشاگران که با تحریک حاجیلی به حد انفجار می رسید،فضای بسیار شادی را به وجود آورده بود که حتی علیرضا عصار را هم که روی استیج خود مستقر بود به وجد آورد.

پس از خوش و بش و گپ کوتاه علیرضا عصار با امید حاجیلی،روی استیج دیگر مهدی عباسی و گروهش هنرنمایی خویش را در سبکی دیگر آغاز کردند و غافلگیری دوم همین جا بود چون مهدی عباسی از آن خوانندگان خوش‌صدایی است که مسلط بر تحریرهای موسیقی دستگاهی ایران به اجرا پرداخت و باعث آرامش روحی مخاطبان شد.

انتخاب دو گروه با سبک متفاوت بسیار تاثیرگذار و هوشمندانه بود. روی یک استیج شور و هیجان حرف اول را می زد و بر استیج دیگر آرامش حکم فرما بود. بی شک اگر روی هر دو استیج دو گروه با سبک یکسان هنرنمایی می کردند،کلیت برنامه تخت و بی تاثیر بود.

بعد از گپ و گفت عصار با مهدی عباسی که از عرصه تئاتر به حوزه موسیقی وارد شده ،دوباره امید حاجیلی و گروهش فضای استودیو را به آتش کشیدند! پس از پایان اجرا،علیرضا عصار امید حاجیلو را روی استیج خود دعوت کرد تا ضمن گفت و شنود،خاطرات گذشته را نیز زنده کنند.

علاقه مندان و کارشناسان موسیقی،بی شک با بخشی از زندگینامه حاجیلی آشنا بودند،اما در این گفت و گو نکاتی فاش شد که پیش از آن کسی نشنیده بود. یکی از آنها این بودکه امید حاجیلی در سن هجده سالگی اولین همکاری خود را با علیرضا عصار در جشن صدسالگی سینما تجربه کرده بود. گل این گپ و گفت هنگامی شکفت که امید حاجیلو از نحوه ورود خود به هنرستان موسیقی سخن به میان آورد که بسیار عجیب و جالب بود.

حاجیلی گفت به موسیقی بسیار علاقه داشته و پیانو را هم آموخته و می نواخت،اما اتفاقی خاص باعث شد به طور حرفه ای وارد عرصه موسیقی شوم. او گفت: «روزی مادرم در حال پاک کردن سبزی بود.زیر سبزی ها روزنامه ای بود که... »

بهتر است دوستداران امید حاجیلی خودشان تماشاگر دوره‌ی جدید «کنسرتینو» باشند و داستان آن را از زبان خودش بشنوند اما آنچه در مجموع این برنامه را متمایز می‌کند دو چیز است؛ اول اینکه ابدا حسی از خودنمایی و به اصطلاح شوآف نه در میزبان و نه در مهمانان برنامه نمی‌بینیم و دوم اینکه برنامه سرگرم کنندگی را توأمان با بالا بردن دانش موسیقی مخاطب میخواهد و همین است که به آن ارزش می‌دهد.

«کنسرتینو» برنامه ای است که می‌توان چند بار آن را دید و در هر بار تماشا یا فقط شنیدن برنامه، نکات و ویژگی های تازه ای را کشف و از آنها استفاده نمود. این برنامه، آن رقابت استیج های مرسوم را ندارد و می‌خواهد فقط از چگونگی تبدیل شدن به چهره برای مخاطبان بگوید بی آن که آنها را به دام دوقطبی های انتخاب بین دو یا چند شرکت کننده بدهد. این دست‌فرمان اگر در ادامه و با دعوت از مهمانان متنوع‌تر همراه شود قطعا می‌تواند یکی از نقاط عطف برنامه سازی در حیطه موسیقی را شکل دهد.

گفتنی است برنامه «کنسرتینو» با میزبانی علیرضا عصار، تهیه کنندگی محسن خباز و محمدرضا حسین‌زاده و کارگردانی میلاد رحیمی از طریق پلتفرم نماوا در دسترس مخاطبان قرار گرفته‌ است.

 

ارسال نظر: