پست سوغات حجاج تمتع را توزیع می‌کند

کدخبر: 914792

مدیرعامل شرکت پست از توافق فرودگاه بین‌المللی امام در زمینه توزیع بار حجاج استان تهران از سوی شبکه پستی خبر داد و افزود: این طرح امسال برای اولین بار انجام می‌شود

به گزارش «نسیم»، حسین مهری با بیان این مطلب گفت: با مقامات کشور عربستان مذاکراتی طولانی داشته‌ایم تا هدایا و سوغات حجاج در مدینه و مکه تحویل پست عربستان شود و توزیع آن توسط شرکت پست جمهوری اسلامی ایران صورت گیرد.
وی با بیان اینکه این طرح امسال برای اولین بار انجام می شود، ادامه داد: در نشست مشترک شرکت پست با چلندری مدیرکل فرودگاه‌های بین‌المللی امام خمینی (ره)، طرفین در خصوص قبول و توزیع بار حجاج توسط شرکت پست توافق کردند.
رئیس هیات مدیره پست ادامه داد: براساس این فرایند طراحی شده، هنگام مراجعت حجاج استان تهران، پست با استقرار در فرودگاه بار آنها را قبول و ظرف 48 ساعت در نشانی توزیع می‌کند.
او با بیان اینکه این طرح به منظور تسهیل سفر معنوی حجاج انجام خواهد شد ادامه داد: از این پس با انتقال پرواز حجاج از فرودگاه مهرآباد به فرودگاه امام خمینی (ره) ارائه خدمات بار حجاج توسط پست انجام می‌شود.
مهری در پایان تصریح کرد: فاز نخست این خدمت درباره توشه بار زائرین حج تمتع تهران اجرایی می‌شود و در فاز بعدی به تمامی سفرهای عمره در سراسر کشور نیز تعمیم خواهد یافت.
ارسال نظر: