زمان واریز بخشی از سود سهام عدالت مشخص شد
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس اعلام کرد که تلاش بر این است که بخشی از سود سهام عدالت ۱۴۰۲ تا پایان سال به حساب سهامداران واریز شود.
نسیمآنلاین: ولیاله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که بر اساس مصوبه شورای عالی بورس، سپردهگذاری مرکزی موظف شده است تا برای جمعآوری و دریافت سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال 1402 شرکتهای سرمایهپذیر، با این ناشران مکاتبه کند.
وی با اشاره به این که سپردهگذاری مرکزی تاکنون دو بار با شرکتهای سرمایهپذیر در خصوص پرداخت سود سهام عدالت مکاتبه کرده است، افزود: با وجود پیگیریهای انجام شده، هنوز بخش عمدهای از این مبلغ وصول نشده است.
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار تاکید کرد که شرکتهای سرمایهپذیر موظف هستند سود سهام عدالت را در زمانبندی مشخص شده به حساب سپردهگذاری مرکزی واریز کنند تا به سهامداران حقیقی پرداخت شود.
جعفری همچنین هشدار داد که سازمان بورس با شرکتهایی که از پرداخت سود سهام عدالت خودداری کنند، برخورد خواهد کرد و طبق قانون با متخلفان رفتار قانونی صورت میگیرد.
در پایان، وی ابراز امیدواری کرد که با ادامه پیگیریها و تجمیع بخشی از سود سهام عدالت، تا پایان سال مبلغی به حساب سهامداران واریز شود.