مترو؛ راحت‌ترین گزینه برای رسیدن به نمایشگاه کتاب

کدخبر: 2379557

هرچند ظرفیت پارکینگ مصلای امام خمینی(ره) افزایش داشته است، اما کماکان مترو راحت‌ترین و در دسترس‌ترین گزینه برای رسیدن به نمایشگاه کتاب به شمار می‌رود.

برای حضور مخاطبان در رویداد سی ‌و پنجم مترو در دسترس‌ترین و راحت‌ترین گزینه است. هرچند که تعداد پارکینگ‌های مصلی امام خمینی(ره) به نسبت سال‌های قبل افزایش قابل توجهی داشته، اما کماکان استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی، به ویژه مترو بهتر است. شهرداری تهران نیز وعده کرده است که سرفاصله قطارها از یک روز مانده به برپایی نمایشگاه تا روز انتهایی آن کوتاه‌تر شود. این وعده زودتر محقق شده است.

بهترین ایستگاه‌های مترو برای رسیدن به نمایشگاه کتاب، ایستگاه‌های «مصلی امام خمینی(ره)» و «شهید بهشتی» هستند. سال‌های گذشته جلوی درب هر ۲ مترو ون‌هایی منتظر علاقه‌مندان بودند تا آن‌ها را به سالن‌های فروش کتاب برسانند که امسال هم همین طور است.

۳ در جدید نیز از جهت خیابان قنبرزاده، خیابان شهید بهشتی و اتوبان مدرس به مصلی امام خمینی(ره) اضافه شده است؛ ۲ در برای ورود نفرات و یک در برای ورود خودروها.

در محوطه مصلی امام خمینی(ره) کارگران مشغول تکمیل بخش‌های مختلف فضای سبز نمایشگاه و تمیز کردن محل عبور و مرور مخاطبان به بخش‌های مختلف هستند. غرفه‌های خودسازی که در محوطه بیرونی شبستان هستند نیز جانمایی شده و مشغول کار بودند. سازمان آتش نشانی، نیروی انتظامی نیز در نمایشگاه کتاب تهران مستقر شده‌اند؛ همچنین امروز نیروهای هلال احمر نیز به برپایی چادر محل استقرار خود و انجام یک مانور کوچک برای روزهای شلوغ نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اقدام کردند.

در شبستان اصلی مصلی امام خمینی (ره) که قرار است میزبان ناشران عمومی باشد، تعداد قابل توجهی از ناشران تا امروز و تنها یک روز به شروع رسمی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران غرفه‌های خود را تحویل گرفته‌اند و مشغول طراحی و دکور آن‌ها هستند و تقریباً می‌توان گفت نیمی از ناشران در حال چیدمان کتاب‌های خود درون قفسه‌ها برای عرضه به مخاطبان بهار کتاب ایران هستند.

 آماده سازی کوشک کتاب نیز در میانه شبستان اصلی با سازه‌ای بسیار بزرگ در حال انجام است. این غرفه نیز مانند سال گذشته قرار است میزبان رویدادهای فرهنگی از جمله جلسات رونمایی کتاب، نقد و بررسی، جشن امضا، گعده‌های گپ و گفت با نویسندگان نمایشگاه کتاب باشد؛ به بیان دیگر برنامه‌های فرهنگی نمایشگاه کتاب امسال در بطن این رویداد برگزار می‌شود.

نامگذاری بسیاری از غرفه‌ها در ابتدای مسیر شبستان اصلی انجام شده و برخی دیگر در حال انجام است همچنین در بخش‌های مختلفی از نمایشگاه کارت غرفه داران و اهالی صنعت نشر به ناشران تحویل داده می‌شود. به گفته علی رمضانی قائم مقام و سخنگوی رویداد سی‌وپنجم، تا به امروز حضور ۲ هزار و ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قطعی شده و ۲۵۰ ناشر نیز در مراحل قطعی شدن حضور خود هستند که اگر حضورشان امکان پذیر نباشد به بخش مجازی اضافه می‌شوند.

در بخش بین‌الملل نیز جانمایی ناشران مشخص شده است و عمده غرفه‌ها در حال تکمیل ساخت و ساز خود هستند. کشور یمن که دارای تاریخ فرهنگی درازدامنی است، مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه است که غرفه‌ای بزرگ و درخور دارد.

سی‌ و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

منبع: فارس
ارسال نظر: