دنبال درمان به موقع بیماران کرونایی هستیم
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: کار ما حمله به ویروس به جای حمله ویروس به ماست و مدیریت فعال را به جای مدیریت غیرفعال در دستور کار داریم و به دنبال تشخیص و درمان به موقع هستیم.
حمیدرضا خانکه در برنامه یه روز تازه اظهار کرد: طرح شهید سلیمانی با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیروهای مسلح و بسیج جامعه پزشکی در حال اجراست و هدف این طرح شناسایی گروههای آسیبپذیر، شناسایی بیماران و افراد در تماس با آنهاست. با شناسایی افراد خدماتی در محل زندگی آنها ارائه خواهد شد و به دنبال تشخیص و درمان به موقع و پیشگیری از گسترش بیماری کرونا هستیم.
وی اظهار داشت: با مراجعه به محل زندگی مردم و شناسایی افراد مبتلا و اطرافیانشان اقدامات به موقع را انجام خواهیم داد و همچنین با شناسایی افراد آسیبپذیر حمایتهای لازم شکل خواهد گرفت. کار ما حمله به ویروس به جای حمله ویروس به ماست و مدیریت فعال را به جای مدیریت غیرفعال در دستور کار داریم.
خانکه افزود: افرادی که شرایط قرنطینه را داشته باشند، در خانه قرنطینه میشوند و حمایتهای معیشتی را برای گروههای نیازمند خواهیم داشت. گروههای آسیبپذیری شامل افراد بالای ۶۰ سال، بیماران مبتلا به فشارخون، دیابت یا سرطان هستند و این افراد احتمال ابتلاء، بستری و فوت بالایی را در برابر کرونا دارند و با شناسایی به موقع این افراد و اطرافیانشان حمایت خواهند شد و در صورت نیاز به اسکان خارج از خانه با احترام در محل مناسب اسکان داده خواهند شد.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تأکید کرد: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به عنوان تنها مرجع توانبخشی آمادگی ارائه خدمات توانبخشی و سلامت روان و اجتماعی را به کلیه آحاد مردم خصوصاً افراد مبتلا به کرونا و بهبودیافتگان را دارد. مجموعاً ما دو بیمارستان تخصصی داریم که در بیمارستان رفیده خدمات توانبخشی را به بیماران پس از کرونا ارائه میدهیم و در بیمارستان روانبخشی رازی که بزرگترین بیمارستان در خاورمیانه است، خدمات سلامت روان به شکل حضوری و تلفنی به بیماران کرونایی و پسا کرونایی ارائه میدهیم.