چگونه با کارکنان مبتلا به کووید باید برخورد کرد؟
یک متخصص بیماریهای عفونی گفت: دادن مرخصی به شاغلان مبتلا، تنها به معنای عدم حضور در محل کار نیست بلکه باید در تمامی تماسها قطع ارتباط کامل بیمار با اطرافیان وجود داشته باشد.
سیاوش وزیری اظهار داشت: در این روزهای کرونایی باید روند ایزوله کردن بیمار و قرنطینه کردن افراد سالم را جدی گرفت.
وی در خصوص مفهوم ایزوله کردن، گفت: ایزوله به معنای ممنوعیت و محدودیت کامل اعمال کردن در مورد بیماران مبتلا به کرونا در شرایطی که هیچگونه تماسی با اطرافیان خود نداشته باشند.
این متخصص بیماریهای عفونی ادامه داد: برای رسیدن به این هدف، این بیماران را در یک اتاق با تهویه مناسب نگهداری کنیم و برای جلوگیری از آلودگی دیگران تمامی تماسهای آنها را به طور کامل قطع کنیم.
وی در توضیح واژه قرنطینه، گفت: مفهوم قرنطینه را برای محدود کردن و ممنوعیت اعمال کردن در خصوص افراد سالم بهکار میبریم.
وزیری اضافه کرد: افراد سالم کسانی هستند که با یک بیمار مشکوک یا قطعی کووید ۱۹ در تماس بوده و شانس آلودگی طی ۲ تا ۱۴ روز آینده را دارند، این افراد در شرایط قرنطینه باید تمامی تماس خود با محیط اطراف را قطع کنند.
رئیس بیمارستان گلستان کرمانشاه( مخصوص بیماران کرونایی) متذکر شد: از خارج کردن بیماران از منزل و همچنین از خارج کردن افراد تحت قرنطینه از منزل باید به شدت خودداری کرد، امروزه در جامعه شرایطی فراهم آمده که انتشار بیماری به صورت خانه به خانه و در درون خانوادهها رخ میدهد، افراد چهره به چهره شانه به شانه در کنار هم قرار میگیرند و بیماری را منتشر میکنند.
وی تصریح کرد: بیماری کرونا ویروس در درون مجتمعهای مسکونی، مراسمهای عزا و عروسی، میهمانیها به شدت توسعه پیدا کرده و همین روند کنترل را به شکل جدی با چالش مواجه کرده است.د
وزیری خطاب به شاغلان مبتلا، گفت: وقتی برای شاغلان مبتلا از سوی دستگاه و سازمان مربوطه مرخصی استحقاقی و یا استعلاجی در نظر گرفته میشود، تنها به معنای عدم حضور در محل کار نیست بلکه باید در تمامی تماسها قطع ارتباط کامل بیمار با اطرافیان وجود داشته باشد و از خروج از منزل هم به شدت اجتناب کنند.
«خبرگزاری فارس»