مدعیان حل مشکلات ۱۰۰ روزه یا عوامفریبی کردند یا تحلیل درستی از جامعه ندارند
حسینی: دولت همچنان منتظر امداد غیبی برجام است/ نامزدهای جبهه مردمی افراد توانمند و لایق هستند
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وعدههای منتخب دولت یازدهم در رفع مشکلات مردم خطاب به دولتمردان گفت: شما که مدعی بودید در ۱۰۰ روز و در کوتاهمدت مشکلات حل میشود یا عوامفریبی کردید یا تحلیل درستی از جامعه نداشتید.
به گزارش « نسیم آنلاین »، فارس نوشت: سید محمد حسینی عصر امروز در همایش مدیریت انقلابی و کارآمد که در مسجد حضرت امیر (ع) شهرستان گرگان اظهار کرد: با وجود آنکه رهبر معظم انقلاب تأکید بر اقتصاد مقاومتی دارند برخی همچنان دلبسته به اقتصاد نظام سرمایهداری، لیبرالی و نسخههای جهانی هستند.
وی با اشاره به اینکه شعار دولت یازدهم در حل مشکلات کشور در تعامل با دنیا و کدخدا گره بسته شد، تصریح کرد: کشور را به خاطر توافق و برجام مدتها معطل کردند هنوز هم منتظر هستند دستی از غیب بیاید و کمک کند بسیاری از مسائل باید داخل کشور حل شود.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه 29 اردیبهشت روز سرنوشتسازی برای کشور است از نیروهای متدین و انقلابی خواست تا در مدت یک ماه باقی مانده تا انتخابات برای آگاهیبخشی جامعه تلاش کنند و اگر سؤالات و ابهاماتی وجود دارد پاسخ دهند تا انتخابات با نشاط و با حضور حداکثری مردم داشته باشیم.
حسینی با اشاره به اینکه حضور باشکوه مردم در پای صندوقهای رأی مایه اقتدار نظام اسلامی در صحنه بینالمللی است، ابراز کرد: روی کار آمدن مدیر لایق، کارآمد، توانمند، ولایتمدار، عالم و اندیشمند میتواند شرایط کشور را متحول کند.
وی با تأکید بر اینکه مردم از وضعیت فعلی ناراضی هستند عملکرد دولت یازدهم را ناکارآمد خواند و افزود: دولتها معمولاً در چهار سال نخست درخشش دارند و کارهای خاصی انجام میدهند دولتی که در آغاز تازهنفس بود و میخواست خدمت کند اما کارنامه قابل قبولی بعد از چهار سال ندارد اگر در دوره دوم روی کار آید فضای سیاسی کشور به سیاستزدگی تبدیل میشود.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در چنین شرایطی وضع مانند مجلس ششم میشود آن وقت هیاهو، جنجال و معرکه به راه میاندازند و بعد میگویند که ولایت فقیه نمیتواند پاسخگو باشد و باید رفراندوم بگذاریم، بنابراین میطلبد نیروهای متدین دست به دست یکدیگر دهند و نگذارند چنین شرایطی در دوره بعدی ریاست جمهوری بر کشور حاکم شود.
حسینی در خصوص داوطلبان جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی بیان کرد: داوطلبان جبهه مردمی افراد توانمند و لایقی هستند که میتوانند یک تیم قدرتمندی تشکیل دهند و از افراد دلسوز برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی استفاده کرده و آنها را انسجام دهند، شخصیتی مانند آقای رئیسی اطمینان خاطر است که در مسیر اهداف نظام، امام و ولایت و خدمت به مردم حرکت کند.
وی با اشاره به گلایههای مردم از وضعیت کشور در زمینه اقتصادی و اینکه هنوز انتظارات آنها برآورده نشده است، گفت: وعدههای دولت هنوز تحقق نیافته است اکثر مردم توقع دارند تحول در کشور ایجاد شود و خدمات گستردهای صورت بگیرد.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه انتخابات یک معرکه و کارزار است، افزود: اگر همه دست به دست یکدیگر بدهند با وحدت و همبستگی میتوان نتیجهبخش بود تجربیات تلخ از گذشته در تفرقه، تشتت و تخریب یکدیگر باعث شد تا سال 1392 با رأی شکننده، رئیسجمهوری انتخاب شود که شرایط کشور اینگونه شود.
حسینی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در نوروز امسال تصریح کرد: مردم تصور نکنند که کاستیها، ضعفها و فقر به خاطر سیستم حکومتی یا ولیفقیه است بلکه به خاطر ضعف مدیریتی است وقتی افراد غیرمعتقد، ناتوان، خسته و عاجز روی کار بیایند شرایط رو به بهبود نمیرود، این مشکلات مردم را ناراحت میکند.
وی با تأکید بر اینکه ما در کنار یک رهبری مقتدر و توانمند نیازمند یک دولت توانا هستیم، ابراز کرد: داشتن یک دولت توانا به رأی مردم و روی کارآمدن بخشی از مدیریت ضعیف به مردم برمیگردد، چراکه این افراد توسط مردم انتخاب میشوند دولت ضعیف نیز کابینهای تشکیل میدهد که توان حل مشکلات مردم و جامعه را ندارد.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: نیروهای دلسوز و پیشگام باید در جامعه بصیرتافزایی کنند تا مردم در انتخابات بتوانند با آگاهی درست به فرد اصلح رأی دهند در گذشته صدای آمریکا و رسانههای بیگانه تشویق میکردند که انتخابات تحریم شود ولی اکنون جهت میدهند که از این طیف حمایت کنید.
حسینی با تأکید بر اینکه بیگانگان دلشان برای خودشان میسوزد نه منافع انقلاب اسلامی تصریح کرد: بارها مقام معظم رهبری اعلام کردند که برخی در کشور میخواهند چهره آمریکا را بزک کنند اما مردم ماهیت آنها را میشناسند اما ممکن است تحت تأثیر قرار بگیرند.
وی افزود: ماهوارهها در فضای مجازی بسیج شدند و به دنبال منافع خود هستند و نمیخواهند جریان نیروهای انقلابی و خدمتگزار به قدرت برسند اگر موفق باشیم نظام الگوبخش و مستقل را تشکیل خواهیم داد که قطعاً منافع بیگانگان به خطر میافتد.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وجود اختلافات در کشور و برخی دلخوریها بیان کرد: باید این اختلافات را کنار گذاشت و مصالح بالاتر را در نظر گرفت، طراحی برخی این است که از انتخابات شورا، مجلس و ریاستجمهوری خواستند که بین نیروهای متدین اختلاف باشد تا خودشان از این شرایط بهرهمند شوند منتظرند کوچکترین حرفی زده شود و آن را مستمسک قرار دهند که جبهه مردمی فروپاشید.
حسینی ادامه داد: بعد از رسیدن جبهه مردمی به پنج کاندیدا که چهار نفر آنها اقدام به ثبتنام کردند آنطور القا میکنند که جبهه مردمی منهدم شد این جبهه از ابتدا با برنامهریزی وارد شده و طبق سازوکارهای تعیینشده حرکت میکند اما عدهای میخواهند یاس و سرخوردگی در بین مردم ایجاد کنند مردمی که در آنها با وجود جبهه مردمی، امیدواری ایجاد شده است.
وی با اشاره به انتخابات سال 1392 گفت: برخی محرومین و مردم جنوب تهران رأی ندادند چون فکر میکردند کسانی که در مدیریتها هستند به فکر مردم نبوده و نمیفهمند فقر و گرسنگی چه مفهومی دارد.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه ضعف مدیریت یک مشکل اساسی در کشور است، افزود: جالب است کسانی که خودشان از روز نخست انقلاب تاکنون در امور مدیریتی دخیل بودند اکنون انتقاد میکنند، البته دولتها زحمات و خدمات گستردهای کشیدند اما ضعف مدیریتی نیز وجود داشته است.
حسینی با تأکید بر اینکه اصلاحطلبان به خاطر قربالیالله وحدت ندارند، تصریح کرد: جریاناتی که با اسم کارگزاران، اصلاحطلبان، سازندگی و اعتدال هستند با یکدیگر شریک بوده و به دنبال منافع خود هستند اینها به خاطر قربالیالله با یکدیگر وحدت ندارند که باید روزی پاسخگو باشند اما همیشه مدعی و طلبکارند و میخواهند فرافکنی کنند که در دوره هشتساله وضعیت کشور بد شد.
وی افزود: چهار سال وقت کمی نیست دولت یازدهم میتوانست در این مدت بسیاری از اقدامات را انجام دهد اما ضعف مدیریتی مانع از پیشرفت شد.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، معاون اول رئیس جمهور به عنوان کاندیدای زاپاس و ضربهگیر ثبتنام کرد و تازه میخواهد بگوید که چه وضعی بوده و راجع به گذشته افشاگری کند اما باید به اینها گفت شما که همیشه در جای حساس بودید، در دولت نبودید اما واقعیتها را میدانستید مدعی بودید که در کوتاهمدت مشکلات کشور حل میشود.
حسینی خطاب به دولتمردان بیان کرد: حال که بعد از چهار سال با وجود وعدههای فراوان نتوانستید مشکلات را حل کنید یا از ابتدا عوامفریبی کردید که مردم به شما رأی بدهند یا از جامعه تحلیل درستی نداشتید در هر دو صورت این برای شما ضعف است برای این ادعاهایی که مطرح کردید.
وی ابراز امیدواری کرد که یک حکومت قرآنی که باعث عزت انقلاب اسلامی در سطح جهانی شود در انتخابات 29 اردیبهشت به پیروزی برسد.